Denizli Metropolitan-bussar gratis för dem som kommer in i KPSS

denizli stora bussar är gratis för dem som kommer in i kpss
denizli stora bussar är gratis för dem som kommer in i kpss

Bussar från Denizli Metropolitan Municipality kommer att starta sina flyg kl 22 på morgonen på grund av KPSS Secondary Education Exam som hålls på söndagen den 2020 november 06.00, då utegångsförbudet kommer att tillämpas. Bussar är gratis för examenspersoner och examinatorer.


Bussar från Denizli Metropolitan Municipality kommer att vara gratis för dem som tar KPSS Secondary Education Exam som hålls på helgen och för examenspersonal. Med koronaviruscirkuläret (Kovid-81) skickat av inrikesministeriet med 19 införde det ett utegångsförbud utom mellan 10.00-20.00 på helgerna. I detta sammanhang kommer Denizli Metropolitan Municipality att starta de speciella busstjänsterna för KPSS Secondary Education Exam som hålls söndagen den 22 november 2020 kl 06.00:XNUMX på morgonen. Vid det nämnda datumet kommer de att ta KPSS Secondary Education Exam, och examensdeltagarna kommer att kunna dra nytta av kommunens bussar gratis genom att visa sina pliktdokument för bussförarna.

Alla meddelanden på transportportalen

Å andra sidan, med Kovid-19-cirkuläret som skickades av inrikesministeriet, uppmanades det att vara uppmärksam på busstider på grund av utegångsförbudsbegränsningarna som ska tillämpas på helgerna. Omedelbara meddelanden och information om busstider för att förhindra att medborgarna lider https://ulasim.denizli.bel.tr Det uppgavs att Denizli Metropolitan Municipality kan nå det via mobilapplikationen med transportportalen på. De nya klockarrangemangen på portalen kommer att visas från fredagen den 20 november kl. 24.00:XNUMX.

Framgångsmeddelande från borgmästare Zolan

Borgmästare i Denizli Metropolitan kommun Osman Zolan önskade framgång till alla medborgare som kommer att ta KPSS Secondary Education Exam och sa: "Jag önskar mina bröder och systrar som kommer att svettas i provet över hela vårt land ett klart sinne och jag önskar framgång till var och en av dem."


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar