Domestic Automobile TOGG Factory Construction Fortsätter snabbt

den inhemska bilkonstruktionen fortsätter snabbt
den inhemska bilkonstruktionen fortsätter snabbt

Byggnadsarbetena för TOGG-plattformens design- och produktionscenter, där den inhemska bilen TOGG kommer att produceras, fortsätter snabbt.


En video med detaljer om byggnadsarbetena delades på TOGGs Twitter-konto.

Följande detaljer angående arbetena delades: ”7 tusen kubikmeter utgrävning gjordes, vilket är tillräckligt för att fylla 630 245 11 containrar totalt. 27 tusen 500 kubikmeter fyllning gjordes, tillräckligt för att fylla 318 pooler i olympiska storlekar. I kombination från slut till slut producerades 17 500 markförstärkningspelare, som når 90 kilometer och sträcker sig från Istanbul till Çanakkale. Efter färg- och energienheterna har XNUMX procent av kroppsenhetens grundläggande förstärkningsarbeten slutförts.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser