Çukurova Regional Airport Superstructure Tender avslutad

cukurovas flygplatsanbud avslutades
cukurovas flygplatsanbud avslutades

I överbyggnadsanbudet på Çukurova Regional Airport gav det gemensamma företaget Favori İşletmecilik AŞ / YAKO Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret AŞ det lägsta budet i slutet av 147 turer i utbyte mot 297 miljoner 100 tusen euro plus moms.


Enligt nyheterna om Mustafa Çakır från republiken; ”Joint Venture Group Limak-Kalyon-Cengiz eliminerades i det tidigare anbudet på Çukurova Airport. Det var anmärkningsvärt att minister för transport och infrastruktur, Cahit Turhan, avskedades 12 dagar efter anbudet. Anbudet avbröts 18 dagar efter det att den nya minister Adil Karaismailoğlu tillträdde. Först meddelades att det nya anbudet kommer att hållas den 26 oktober. Det skjöts dock upp till 20 november. Anbudet hölls igår vid General Directorate of State Airports Authority (DHMİ). På morgonen före anbudet meddelade TAV att de också skulle bjuda. Chef för kommissionen, chef för DHMİ Inköp och leveransavdelning Ömer Gönül uppgav att 7 företag köpte filer och deras dokument godkändes. Gönül noterade följande:

  1. Ett uppskattningsbrev presenterades av Taya Liman İşletmesi AŞ.
  2. Det gemensamma företaget av Favori Isletmeciligi AŞ / YAKO Textilindustri och utrikeshandel AŞ,
  3. EMT İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ / Ziver İnşaat Taah. Galen. Snäll. Paz. Sång. Tic. Ett joint venture,
  4. RC Rönesans Construction Contracting Inc.,
  5. IC İçtaş Construction and Trade Inc.,
  6. YDA Construction Industry and Trade Inc.,
  7. TAV Airports Holding AŞ gjorde ett erbjudande. "

Det var anmärkningsvärt att Limak-Kalyon-Cengiz Joint Venture Group, som tidigare eliminerades, inte bjöd. Auktionen hölls eftersom det var mer än en budgivare i anbudet. Rundturer fortsatte hela dagen. Som ett resultat av förhandlingarna som pågick i 147 turer på kvällen tillkännagavs att samarbetet med Favori İşletmecilik AŞ / YAKO Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret AŞ gjorde det mest lämpliga erbjudandet för 297 miljoner 100 tusen euro plus moms. TAV, YDA, som är verksamma inom flygplats- och anläggningsområdet för de två företagen, RönesansDet uppmärksammade att det lämnade stora företag som İçtaş.

Båda företagen som vann anbudet Çerkezköy ursprung. Favori İşletmecilik AŞ grundades 2005. Dess verksamhetsområde är listat som "flygplatshantering". Favori Business Administration har tagit över driften av Somalia Mogadishu Airport i 20 år, som öppnades av president Recep Tayyip Erdogan. Det andra företaget är YAKO Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret AŞ. Çerkezköy ursprung. Företagets verksamhetsområde verkar vara "sockaproduktion". Båda företagen verkar faktiskt inom Kozuva-koncernen. Çerkezköy När webbplatsen för Kozuva Group of Companies undersöks är YAKO Tekstil och Favori Business Administration bland de anslutna företagen. Başakşehir College tillhör också denna grupp av företag. Süleyman Kozuva, styrelseordförande för Kozuva Group of Companies, från AKP i det senaste valet Çerkezköy Han var kandidat till borgmästare. Kozuva är fortfarande Çerkezköy Han fungerar som ordförande för handelskammaren. Resultatet av anbudet kommer att bli officiellt efter godkännande av minister Adil Karaismailoğlu.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser