Yıldırım-15 Mutki-Sarpkaya-operation lanserades i Bitlis

bitliste yildirim mutki sarpkaya operation startade
bitliste yildirim mutki sarpkaya operation startade

Bitlis provinsiella gendarmerikommando inledde operation Yıldırım-15 Mutki-Sarpkaya för att eliminera den separatistiska terroristorganisationens förmåga att förflytta sig före vintern och dess sökande efter skydd, för att säkerställa att organisationen, vars kommunikation i landet inte längre kunde uppnå denna förmåga, och för att helt avsluta terroristnärvaron i landet.


Ansvarig för Bitlis provinsiella gendarmerikommando i operationen; 816 personal (48) ansvarar för det operativa teamet bestående av Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) och Security Guard teams.

Inom ramen för Lightning Operations, som lanserades den 13 juli 2020 för att eliminera terrorism, har totalt 143 terrorister neutraliserats, 74 medarbetare har fångats, 251 grottor, skydd och lager har förstörts och många vapen, ammunition, mat och levande material har beslagtagits. .

YILDIRIM-VERKSAMHETEN fortsätter framgångsrikt med vårt folks stöd på ett troget och beslutat sätt.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser