Ordu Highlands Meet Balloon Tourism

arméns högland mötte ballonturism
arméns högland mötte ballonturism

Det var en första i Black Sea-turismen. Ordu-högländerna, som har blivit ett av turismens favoritcenter med hav, natur, platåer och unika stränder, mötte ballongturism. Den första ballongekspeditionen hölls på torsdagens platå, känd för sina slingrar.


Ordu Metropolitan borgmästare Dr. Mehmet Hilmi Güler förbereder staden för framtiden med de studier han startade inom turismområdet. President Güler, som har arbetat för att få höglands turism i framkant, har börjat ballonturism, som är den första inom höglands turism i Svarta havet, förutom husvagnsturism, vandring, skidturism och vinterturism, som tillämpas i några få städer, särskilt i Kappadokien.

Ordu, som har blivit ett av turismens favoritcenter med hav, natur, platåer och unika stränder, har gjort ett nytt turismdrag. Ett luftfartygsprovflyg hölls på Perşembe-platån i Aybastı-distriktet, en av Ordus vackraste fotgängare och känd för sina slingrar.

Testflygningen, åtföljd av Ordu Metropolitan kommun borgmästarådgivare Asım Suyabatmaz och Aybastis borgmästare Beytullah Geçtan, slutfördes framgångsrikt. Luftballongen turnerade slingret i ungefär en timme och hade en visuell fest. Det syftar till att de flygningar som planeras att genomföras av Metropolitan kommuns turistföretag ORTUR A.Ş. under den kommande perioden kommer att ge betydande bidrag till turismen i regionen.

EN NY FÄRG FÖR YAYLA TOURISM

Ordu Metropolitan borgmästare Dr. Mehmet Hilmi Guler, armén, Svarta havet och Turkiet uppgav att de avsåg att införa världens skönhet. Borgmästare Güler sa, ”Vi vill inte att dessa skönheter bara ska tillhöra oss, vi vill att hela världen ska se dessa skönheter och dela dem med dem. Vi hade sett dessa skönheter från landet tidigare, och sedan fick vi se dessa skönheter från havet med de fartyg vi tog med. Idag lanserar vi ballonturism. Och som ett nytt alternativ vill vi tillkännage skönheten i vår armé höglandet till världen ”.

Borgmästare Güler betonade att ballongturismen är ett nytt turismalternativ och sade: ”Nu kommer vi att titta på de magnifika slingrarna i Aybasti-distriktets Perşembe-platå från ballongen. Detta kommer också att ge oss stora vinster. Och det kommer att vara instrumentalt i världen att dela och känna igen dessa skönheter ”.

Borgmästare Güler noterade att de ville diversifiera turismen, ”Vi har identifierat husvagnsturism, cykelturism samt vandringsleder för vandring. Vi har bestämt 155 poäng i vår armé angående detta. Deras rutter etablerades. Som ni vet har vi inte bara platåer utan också kanjoner och vattenfall. Det finns en situation med vandring här. Samtidigt färgar och diversifierar vi turismen med kanot. Vi introducerar vår armé, vårt Svarta hav och därmed vårt land för världen, med både den sportiga sidan av verksamheten, turismaspekten och även de reklamaktiviteter. Vi delar dessa skönheter inte bara regionalt utan också med världen ”.

GÖR EN STOR BIDRAG TILL REGIONALTURISMEN

Asım Suyabatmaz, rådgivare till borgmästaren i Ordu Metropolitan Municipality, uppgav att projektet kommer att ge betydande bidrag till turismen i regionen och uppgav att de vill ta ballongturismen, som är särskilt populär i Kappadokien, till Ordu. Suyabatmaz sa, "Med ballonturism kommer vi båda att få en del av turismkakan och göra ytterligare ett bidrag till turismen i vår provins."

Presidentens rådgivare Asım Suyabatmaz gjorde följande uttalanden i sitt uttalande: ”Vi öppnade en ny sektor inom turismområdet. Eftersom Turkiet i denna mening är en mycket avancerad nivå. Speciellt Cappadocia-regionen är värd för cirka 3,5 miljoner turister årligen, och det finns över 500 tusen turister som flyger i regionen. Ballongen har ett ekonomiskt bidrag på över 70 miljoner euro till Kappadokien. Vi startade luftballongturism i Ordu för att bidra till Ordu både ekonomiskt och i turismens namn. "Lycka till," sa han.

"TACK TILL PRESIDENTEN GÜLER"

Aybastis borgmästare Beytullah Geçtan sade att de är nöjda med starten på projektet, som kommer att bidra väsentligt till Aybastis turism, ”Vår borgmästare i Metropolitan kommun Dr. Gud välsigna Mehmet Hilmi Güler. Han är en person med en mycket bred horisont. Vi försöker också hålla jämna steg med takten. Vi testar vår luftballong för första gången i Aybastı-distriktet. Jag hoppas att om kontinuiteten i varmluftsballongen kommer, kommer turistaktiviteten i Aybastı och Ordu att vara väldigt annorlunda under nästa period ”.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser