Ordu tecknar en första i Svarta havet med varmluftsballongturism

armén bröt ny mark i Svarta havet med luftballongturism
armén bröt ny mark i Svarta havet med luftballongturism

Borgmästare i Ordu Metropolitan Municipality, som undertecknade studier för att öka varumärkets värde i provinsen genom att ge Ordu en ny identitet, Dr. Mehmet Hilmi Güler bröt ny mark i Svarta havet med luftballongturism.


Ordu Metropolitan Municipality, som utförde ballongflygprov för första gången på Aybastı Perşembe-platån, känd för sina slingrar, utförde också en testflygning i Altınordu-himlen.

President Güler uppskattades för att ha tagit varmluftsballongen, som fick bred täckning i nationella och lokala medier på kort tid, till Ordu.

"VI VILL INLEDA SKÖNHETEN I VÅR STAD TILL HELA VÄRLDEN"

Ordu Metropolitan borgmästare Dr. Mehmet Hilmi Güler sa att de ville introducera Ordos alla skönhet för världen med det utförda arbetet. President Güler fortsatte sitt tal enligt följande:

”Vi vill introducera skönheten i vår armé och Svarta havet för hela världen. Därför försöker vi skapa nya fält som både kommer att främja vår Ordu och utveckla nya affärsmöjligheter och turism med nya alternativa turistsystem. Därför, efter Aybastı-platån, vill vi använda denna magnifika skönhet på Altınordukusten för att främja vår stad. Det här är en fantastisk möjlighet. Efter Kappadokien gör vi detta i Ordu. Jag hoppas att de kommer att få bra resultat. Vår Aybastı-platå var mycket känd för sina slingrar, uttrar, sötvattensmusslor och kanotpaddling. Nu ska vi göra denna skönhetsur med ballonger. Vi såg våra stränder från landet och sedan började vi kryssa från havet med fartyg. Nu kommer vi att föra dessa skönheter till världens uppmärksamhet med ballonger. Således kommer vi att försöka locka fler turister genom att främja mer ”

De flygningar som planeras av turistföretaget Metropolitan Municipality ORTUR A.Ş. syftar till att ge betydande bidrag till regionens turism.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar