Underhåll och reparation i Malatya Kurtalan Broar och Culverts anbudsresultat

Underhåll och reparation av broar och kulverter mellan Malatya och Kurtalan till följd av anbudet
Underhåll och reparation av broar och kulverter mellan Malatya och Kurtalan till följd av anbudet

Underhåll och reparation i Malatya Kurtalan Broar och Culverts anbudsresultat


5 företag lämnade anbud för anbudet för underhålls- och reparationsarbeten för broar och kolvar mellan Malatya - Kurtalan, vars ungefärliga kostnad är 2020 TL, för TCDD 475551: e regionala upphandlingsdirektoratet (TCDD), med antalet KIK numrerade 1.235.400,73/16. Samarbetet med İZZET DAVRAN + LALE OTOMASYON har vunnits med erbjudandet. Tre företag som deltog i anbudet lämnade in bud under gränsvärdet.

Anbudet täcker arbeten med att tillverka betongreparationsgips med 12662,6 kg cementreparationsmurbruk, hälla normal färdigblandad betong (inklusive betongtransport) i C 987,484/3 tryckmotståndsklass, tillverkad eller köpt i betonganläggningen 30 37 m180 och pressad med en betongpump. . Arbetets längd är XNUMX (hundra och åttio) kalenderdagar efter leverans.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser