Turkisk teknik i världens längsta motorvägstunnel

Turkiska ingenjörer undertecknade ataltunneln i Indien
Turkiska ingenjörer undertecknade ataltunneln i Indien

Det finns turkisk teknik i den längsta tunneln som ansluter Indien till Kina och är den längsta tunneln i världen på 3 XNUMX meters höjd och däröver. Savronik India, filialen till Savronik Group of Companies i Indien, designade programvara och elektromekaniska system för Atal Tunnel, den längsta vägtunneln i världen.


Indien korsade Himalaya-bergen som förbinder Kina, det elektroniska systemet för den 9 kilometer långa tunneln i Rohtang-hjärnan från Turkiet. Det turkiska teknikföretaget Savronik Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Det har slutfört de elektromekaniska systemen, programvaran och den tekniska infrastrukturen i den längsta motorvägstunneln i världen, som ligger i livsnerven i Indien. Design förbereddes och skickades i Turkiet Savronik Electronic Governance Center, ansökan gjordes av Savronik System Indiana.

Med sin programvara och elektroniska enheter i Indien är det det mest avancerade landet i Fjärran Östern efter Kina. Men den här gången har ett turkiskt företag undertecknat Indiens viktigaste tunnelkonstruktion. Det har gjort ett stort tekniskt bidrag i Indien. Den längsta motorvägstunneln i världen fungerar med turkisk teknik.

Färdigställd på 500 månader med 24 anställda

Atal-tunneln på 9 km, som ligger i Rohtang-passet inom gränserna för Indiens Himachal-Pradesh-stat, har öppnats för transport av Indiens premiärminister, Narendra Modi. Detta enkelrör, dubbelfältstunnel, belägen på sluttningarna av Himalaya-bergen på 3 6 meters höjd, möjliggjorde 50 km Rohtang-korsningen, som inte tillät 9 månader av året, och minskade avståndet till 2018 km och tiden till ett minimum. Alla elektromekaniska arbeten i huvudtunneln och flygtunneln inklusive design, Savronik Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. utförs av. Tunnlar med belysning, ventilation, branddetektering och släckning, tunnelövervakning (kamera), väderdetektering, variabla tunnelskyltar och energisystem hanteras kontinuerligt av Savroniks centrala styrsystem. Tunneln, vars kontrakt undertecknades i juni 500, slutfördes på en mycket kort period av 24 månader med 80 anställda, även om den var under uppbyggnad. Projektet fokuserade på lokalt bidrag och arbetskraft, och det nådde över 95 procent lokalt bidrag och över 3 procent lokalt arbete. Tunneln är också den längsta tunneln i världen på XNUMX XNUMX meters höjd och däröver.

Vi är ett av de mest erfarna företagen i världen

Grundade Savronik India 2009, sade Savronik Group of Companies styrelseordförande, som hjälpte turkiska ingenjörer att bidra till många projekt i Indien. Dr. Sıddık Yarman sa följande om Atal Tunnel-projektet: ”Jag, som styrelseordförande för Savronik Group of Companies, Teoman Süer, styrelseledamöter, för att hålla öppningstalen för en konferens i Indien. När vi gick med Faruk Yarman och grundaren Partner Mustafa Kula bestämde vi oss för att öppna Savronik Indien efter att ha pratat med minister för offentliga arbeten och chef för Indiens motorvägar. Vi har varit i Indien i 2009 år sedan 11. Det var en händelse som det turkiska teknikföretaget konstruerade och byggde den avancerade teknikinfrastrukturen i världens längsta motorvägstunnel på 3 20 meters höjd i en region i Indien som lägger stor vikt vid. Vi gjorde hela systemdesignen, systemintegrationen, elektromekaniken och tunnelns kontrollcenter. Vi är ett av de mest erfarna företagen i världen i dessa frågor. Elektronikdesign Savronik tillverkad i Turkiet. Där arbetade han med det lokala företaget Savronik System India. Vår hjärna har ett team på XNUMX personer från Turkiet, vi har administrativ personal. Vi tillhandahåller arbetskraft och ingenjörskraft vi kommer att använda från Indien. Där höll vi vårt löfte till både ministeriet för offentliga arbeten och generaldirektoratet för vägar. Vi har gjort seriösa bidrag till Indien när det gäller vetenskap, teknik och teknik. Vi är stolta och glada. "


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser