Turkiet i World Aviation Area Transit Center för att vara redo

Turkiets flygvärld är fältet redo att vara transitcenter
Turkiets flygvärld är fältet redo att vara transitcenter

Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu uppgav i sin presentation vid TBMM-plan- och budgetkommissionen att den nya transport- och kommunikationsåldern som startade för 18 år sedan i landet fortsätter med förnyelseprocessen och säger att vi ökade flygnätverket från 127 länder till 329 destinationer.


På tal om investeringarna och utvecklingen inom luftfarten sa minister Karaismailoğlu: ”I rangordningen av det totala antalet passagerare i vårt land, vår värld och våra europeiska flygplatser; Det rankades som 2018: e i världen 2019 och 10. Det rankades som femte bland de europeiska länderna 2019. Vårt land är mycket lämpligt för att vara världens transitcenter inom luftfarten. Vi ökade antalet länder som vi har ett luftfartsavtal med från 5 år 2003 till 81. Under 173 gjordes flyg till 2003 destinationer med 50 länder, men idag nådde vi 60 destinationer i 127 länder ”. Karaismailoğlu delade också informationen om att antalet UAV ökade till 329 tusen 44 och antalet personer med UAV pilotlicens ökade till 933 tusen 215.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser