Sport börjar på Istanbul Ferries

Sport startade på Istanbul färjor
Sport startade på Istanbul färjor

"Sport on Ferry Project" genomfördes i samarbete med IMM City Lines Inc. och IMM Spor Istanbul. I evenemanget, som hålls fyra gånger på morgonen, två dagar i veckan, tränar passagerarna på sina platser tillsammans med sportbussar. Projektet syftar till att kombinera sportkultur med stadslivet och påminna om de positiva effekterna av sport på fysisk och mental hälsa.


İBB Şehir Hatları AŞ samarbetade med İBB Spor İstanbul för att genomföra projektet "Sport on the Ferry". Evenemanget, som i första hand genomfördes på två linjer, syftar till att startas på olika linjer de närmaste dagarna.

Målet är att komma ihåg sportens positiva inverkan

Med tanke på att projektet testades med pilotapplikationer innan det initierades betonade Sinem Dedetaş, chef för Şehir Hatları AŞ, att sport har många fördelar. Dedetaş sammanfattade syftet med genomförandet av projektet enligt följande:

”Sport har många fördelar. Tyvärr försummar vi sport under daglig körning. Med detta evenemang är vårt mål att påminna våra passagerare främst om den positiva effekten av sport på fysisk och mental hälsa. Visa enkla övningar som de kan göra hemma eller på arbetsplatsen på kort tid. Innan vi startade testade vi det med pilotapplikationer. Våra passagerares höga deltagande i dessa försök har uppmuntrat och upphetsat oss. "

SPORT SOM MÅLS SPRIDA BREDA MASSER

Spor İstanbul General Manager İ.Renay Onur sade att de strävar efter att kombinera sportkultur med stadslivet och öka samhällets livskvalitet, säger Renay Onur, ”Vi vill sprida sport till stora massor. Därför är detta arbete med Şehir Hatları en av våra aktiviteter som upphetsar mig mest. Vi stöder morgonsporter med tränare i mer än sextio parker, torg och trädgårdar utomhus. Vi vill diversifiera detta och öka antalet, sade han.

TVÅ LINJER BÖRJAS

Projektet kommer att hållas i Beşiktaş på måndagar.Kadıköy på linjen, 08.45-10-15; Det började tillämpas på linjen Üsküdar-Eminönü på onsdagar, mellan 09.00-11.05.

ÖVNINGAR I enlighet med SOCIALA AVSTÅNDSREGLER

Erfarna sportbussar i Spor Istanbul ger passagerare övningar som kommer att fungera, sträcka och slappna av i nacke, axel och ryggmuskler utan att resa sig från sina platser. I enlighet med den sociala avståndsregeln ökar sittande övningar inte hjärtfrekvensen och svettas inte. Träningsprogrammen tillsammans med majoriteten av passagerarna tar cirka 15 minuter. Idrottslärare förklarar också övningarnas positiva bidrag till ryggraden och muskelhälsan.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar