Säsongsförberedelser Fortsätt vid Yedikuyular Ski Center

Säsongsförberedelser fortsätter på skidorten Yedikuyular
Säsongsförberedelser fortsätter på skidorten Yedikuyular

Borgmästare Güngör uppgav att vägförbredningen, bedesten och bungalowhuset fungerar i Yedikuyular-regionen fortsätter snabbt och sa: "Jag önskar att vårt arbete på Yedikuyular Ski Center, som är ett viktigt vinterturismcenter i vår stad och regionen," sa han.


Hayrettin Güngör, borgmästare i Kahramanmaraş Metropolitan Municipality, uppgav att säsongsförberedelserna fortsätter oavbrutet vid Yedikuyular Ski Center. Med arbeten utförda av Institutionen för vetenskap har utvidgningen av artärerna som ger tillgång till regionen och byggandet av den täckta basaren i området där skidcentret ligger slutat. Ordförande Güngör sa: ”Vi utför ett feberaktigt arbete i regionen. Våra lag fortsätter sina förberedelser för säsongen intensivt ”.

Bedesten och bungalowhus

Borgmästare Güngör uppgav att förutom vägutvidgning och bedestenbyggande kommer boendetjänster att tillhandahållas för första gången i regionen och sade: ”Våra lokala expansionsarbeten fortsätter på artären som ger tillgång till vårt Yedikuyular Ski Center. Vi bygger också en täckt basar i regionen där försäljningshusen vi beställde förra året. Vi har kommit till ett slut i detta arbete. För första gången i år kommer vi att erbjuda boende till våra besökare på vårt skidcenter. Vi har slutfört vår dricksvatten- och avloppsinfrastruktur. 25 bungalowhuskonstruktioner avslutas också snabbt ”.

Skogsplantering görs också

Güngör indikerade att de också har börjat skogsplantering i regionen, ”Våra team fortsätter att plantera 100 enbärsträd i vårt Yedikuyular Ski Center. Förhoppningsvis kommer vi i år att höja standarden för vårt Yedikuyular Ski Center med bedesten och bungalowhus. Jag önskar lycka till vårt arbete på Yedikuyular Ski Center, som är ett viktigt vinterturismcenter i vår stad och regionen ”.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser