Passagerartransport i flygplanskomfort till Çardak flygplats

Passagerartransport i bekvämligheten av ett flygplan till Cardak flygplats
Passagerartransport i bekvämligheten av ett flygplan till Cardak flygplats

Denizli Metropolitan Municipality, som utför persontransporter mellan Denizli centrum och Çardak flygplats, har startat standardpassagerartransporter samt personlig transporttjänst efter den intensiva efterfrågan från medborgarna. Med VIP-tjänsten hämtas passagerare från sina adresser och levereras till flygplatsen och från flygplatsen till sina adresser.


Denizli Metropolitan Municipality, som för en tid sedan har genomfört pendeltrafiken till Çardak flygplats i syfte att underlätta transport till flygplatsen, göra passagerarkapaciteten effektivt och öka medborgarnöjdheten, ökar servicekvaliteten dag för dag. I detta sammanhang startade Denizli Metropolitan Municipality, som utvidgade sin transportflotta efter den intensiva efterfrågan från medborgarna, privat transporttjänst mellan centrum-Çardak flygplats, Çardak flygplats-centrum. Med personlig service hämtas medborgarna från sina adresser och transporteras till Çardak flygplats och från Çardak flygplats till sina adresser. Denizli Metropolitan Municipality erbjuder personlig transporttjänst med specialdesignade minibussar för 8 + 1 personer.

Utnämning krävs 24 timmar i förväg

Medborgare som vill dra nytta av den personliga transporttjänsten i Denizli Metropolitan Municipality, som fortsätter att nå Çardak flygplats med säkra, bekväma och hygieniska fordon, måste göra en bokning 24 timmar i förväg. Det angavs att information om specialtjänsterna i fråga och för bokningar kan erhållas från telefonlinjerna 0 (258) 244 00 44.

Standardtjänster fortsätter

Å andra sidan uppgav Denizli Metropolitan Municipality, som fortsätter att transportera passagerare mellan centrum-Çardak flygplats, Çardak flygplats och stadens centrum med olika fordonstyper, att pendlarna fortsätter att avgå från det gamla biblioteket på İstiklal Street och Denizli Metropolitan Municipality Bus Terminal som vanligt. .

Den här bildspelet kräver JavaScript.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser