Uttalande om pappersbiljett från Kayseri Transportation Inc.

Pappersbiljettuttalande från Kayseri transport as
Pappersbiljettuttalande från Kayseri transport as

För säker transport inom kollektivtrafiken kommer kollektivtrafikkortet och HEPP-kodmatchningsprocessen, som kommer att inledas som en del av kampen mot Kovid-19-utbrottet, att avslutas den 30 november. I detta sammanhang kommer användningen av pappersbiljetter att avskaffas från och med den 1 december.


Enligt cirkuläret "HEPP Code Enquiry in Local Public Transport" utfärdat av inrikesministeriet kommer processen att matcha kollektivtrafikkort med Hayat Eve Sığar (HES) -koder att avslutas i Kayseri den 30 november.

Kayseri Metropolitan Municipality Transportation Inc. Om att magnetiska biljetter, så kallade pappersbiljetter, också kommer att tas bort, “Matchningsprocessen för kollektivtrafik-HES-kod har förlängts till 30 november och Magnetiska (pappers) biljetter utan anpassningsfunktion tas bort från och med den 1 december. För HES-kodmatchning, tack https://kayseriulasim.com/heskodkayit Besök webbadressen ”.
Å andra sidan gör Kayseri Metropolitan Municipality stora ansträngningar för att använda kollektivtrafiken säkrare och för att minimera risken för kontaminering.

På grund av det otillräckliga antalet matchningar av kollektivtrafikkortet och HEPP-koden och den täthet som upplevts har HEPP-kodmatchningsperioden förlängts till 30 den 2020 november 23.59.

HUR MAN MATCHAR HANS KOD?

https://kayseriulasim.com/heskodkayit För att undvika orättvis behandling, ombeds du att klicka på webbplatsen och spara informationen på webbplatsen, såsom namn, efternamn, TR-identitetsnummer, obestämd HES-kod och kortnummer för kollektivtrafik och matcha HF-koden för kollektivtrafik. Dessutom tillhandahålls det nödvändiga stödet för att matcha HES-koden med korten via gratis Alo 153.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser