Ombudsmannens institution för att rekrytera 5 anställda

Ombudsmannens institution kommer att rekrytera anställd personal
Ombudsmannens institution kommer att rekrytera anställd personal

Ombudsmannens institution är en konstitutionell institution som ingår i den 74: e artikeln i vår konstitution. I enlighet med artikel 6328 i lag nr 5 ”vidtar myndigheten, vid ett klagomål om administrationens funktion, alla slags åtgärder och handlingar, attityder och beteenden hos administrationen; att undersöka, utreda och lägga fram förslag till administrationen när det gäller efterlevnad av lag och rättvisa inom förståelsen av rättvisa baserat på mänskliga rättigheter ... ”.


Vår institution, som säkerställer rättsstatsprincipen, genomförandet av goda styrelseprinciper och ringen mot på grundval av ansvar och rättvisa, Turkiet som en kontrollmekanism kopplad till nationalförsamlingen om dess verksamhet från 2013 visar sättet att hantera de beslut som gör folks förespråkare och tar.

Ombudsmannens institution, som antar principen "Låt folket leva så att staten lever" med tron ​​att "det bästa av människor är det som är mest fördelaktigt för människor"; Den försöker bidra till att förbättra administrationens servicekvalitet, utvecklingen av mänskliga rättigheter, rättsstatsprincipen, spridningen av kulturen för anspråk på rättigheter och bildandet av en transparent, ansvarsskyldig, folkorienterad administration.

Artikel 657 B i den ändrade artikel 4 i tjänstemannalagen nr 06 och bilaga 06 till "Principerna för anställning av kontraktsanställd personal", som genomfördes genom kabinetsdekret av den 1978/7/15754 och numrerad 2/2018, med titeln "Examination Requirement" I enlighet med bestämmelsen i punkt b kommer rekryterad supportpersonal (chaufför) att rekryteras för att anställas på kontoret och servicebilarna i vår institution med huvudkontor i Ankara, på grundval av poängorder XNUMX-KPSS (B-gruppen).

Applikationer; Inom 15 dagar efter dagen för tillkännagivandet i Officiella tidningen (till slutet av arbetstiden), vår institutions officiella webbplats http://www.ombudsman.gov.tr De dokument som begärs från länken för placeringsansökan (via e-förvaltning) laddas upp till systemet.

För detaljer om annons KLICKA HÄR


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser