Nya Corona-förbud tillkännages i Izmir

Nya koronaförbud meddelades i Izmir
Nya koronaförbud meddelades i Izmir

Izmir Metropolitan Municipality har lagt till nya åtgärder till sina nuvarande åtgärder för att förhindra fall av koronavirus som har ökat igen de senaste veckorna. I detta sammanhang avbröts offentlig kultur, konst och idrottsevenemang. Det beslutades att linbaneanläggningarna, Wildlife Park, alla restauranger och kaféer som drivs av Grand Plaza och Vocational Factory-kurserna kommer att vara stängda ett tag.


en serie över tillkännagivandet att Turkiet ökar snabbt de senaste veckorna, antalet fall i det pågående koronavirusutbrottet sedan mars och Izmir Medical Chamber gör det som förklarar hur Izmir särskilt utom kontroll över epidemin efter jordbävningen fick nya åtgärder. Inom ramen för de åtgärder som genomfördes av Izmir Metropolitan Municipality avbröts offentlig kultur, konst och sportaktiviteter. Biblioteksgrenadirektoratet stängde alla bibliotek för fysisk åtkomst tills ett andra beslut. Teaterföreställningar, dans, filmshower, konserter, operaföreställningar, festivalaktiviteter, pedagogisk kör och workshops, och utställningar på City Archive and Museums Branch Office, som tillkännagavs att hållas på Izmir Art och Ahmed Adnan Saygun Art Center, avbröts.

Kurser, barn- och ungdomscentra stänger

Kurscentren inom Vocational Factory, som arbetar under avdelningen för sociala projekt i Izmir Metropolitan Municipality, och workshops "FikrimİZ" och "Fablab" stoppade också deras aktiviteter på grund av epidemin. I denna process kommer också sagohus, ungdomscentra för barn, historiskt kolgasgascampus, Örnekköy ungdomscampus, kvinnors rådgivningscentra, handikappcentra och handikappmedvetenhetscenter att stänga sina dörrar.

Kafeteriatjänsterna slutade

İzmir Wild Life Park cafeterior, Elevator Cafeteria and Restaurant, Teleferik cafeterias and meat house, Izmir Art Cafeteria, Disability Center och Örnekköy anläggningar där GRAND Plaza är i drift kommer att avbrytas. Izmirs historia, kulturrundturer och historia- och fotografimöten kommer inte att hållas under denna period. Izmir Metropolitan Municipality kommer inte att anordna löpande och liknande sportaktiviteter under den viktiga perioden och sportskolor i alla grenar kommer att stängas.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser