Nu är det dags att köpa en begagnad bil

Nu är det dags att köpa en begagnad bil
Nu är det dags att köpa en begagnad bil

i bedömningen relaterad till bilsektorn i linje med den nya utvecklingen i Turkiets ekonomi 2pl styrelseordförande Orhan Ülgür, hade han tidigare sagt att han stabiliserade sig vid årsskiftets priser för begagnade förklaringar. Ülgür, när man tittar på marknadsuppgifterna för den senaste veckan, sa att denna process har startat och gjorde följande uttalanden;


”Vi hade tidigare förutsagt att priserna skulle stabiliseras i second hand fram till slutet av året, och vi kan säga att marknaden redan har börjat stabilisera sig. Fram till idag gjorde andrahandshandlare mer vinster med den kontinuerliga uppåtgående trenden för fordonspriserna och arbetade mer voluminöst utan aktieproblem. Stabiliseringen av marknaden och ackumuleringen av för många aktier i begagnade företag gjorde det dock nödvändigt att konvertera dem till kontanter. På grund av marknadsförhållanden och lagerkostnader finns det inte längre någon väntetid för många företag. I själva verket har dessa företag börjat ge upp vinster för att avyttra sina fordon och använder rabatter. Alla företag fastställer en handlingspolicy i enlighet med sin egen situation, vilket indikerar att det är bästa tiden att köpa en begagnad bil nu.

"Växelkursen kommer att bestämma noll- och second hand-marknaden från och med nu"

Påminner om att växelkursen bestämmer priset på nya fordon och begagnade fordon, säger Ülgür, ”När vi tittar på de senaste 1-2 månaderna ser vi att varumärkena har organiserat olika pris- och intressekampanjer. Detta ledde till att priserna nådde normala nivåer på second hand-marknaden. Å andra sidan har utländsk valuta också förvandlats till en stabil kurs och noll bilpriser kommer inte att öka förrän i slutet av året. På detta sätt kommer de som försöker sälja sitt begagnade fordon från grunden att slösa bort tid. Förutom alla dessa; Effekterna av penningpolitiken som den nya centralbankförvaltningen ska följa på ekonomin och växelkursen bör också övervakas noggrant. Både priserna på nya och begagnade bilar kommer att påverkas av dessa förändringar. " sa.

"Möjlighetstid för både nya och begagnade bilar"

Om att under det första kvartalet 2020 kan en liknande process upplevas på den globala bilmarknaden 2021, sade Ülgür, ”Med ökningen av den negativa effekten av pandemin är det nödvändigt att ta hänsyn till det faktum att produktionen av nollfordon kan sakta ner och till och med sluta helt under första kvartalet 2021, precis som i år. Av den anledningen vill vi uppmärksamma det faktum att de kommande 1-2 månaderna kan skapa en speciell möjlighet för dem som köper både nya och begagnade bilar. han talade.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser