Northern Marmara Motorway Project kommer att lindra transport av Marmara-regionen

North Marmaras motorvägsprojekt underlättar transporten av Marmararegionen
North Marmaras motorvägsprojekt underlättar transporten av Marmararegionen

Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu sa: ”Vi sätter världens högsta kvalitet, längsta 4-fälts motorvägstunnlar i drift. "Marmara Highway Project kommer att vara ett guldhalsband som börjar från Sakarya, från norra Istanbul till Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa och Kocaeli, och bärs i Marmarasjön."


Minister Karaismailoğlu gjorde undersökningar på Northern Marmara Motorway Project Izmit-Akyazı Line byggarbetsplats.

"Det kommer att underlätta transporten av Marmara-regionen, som är värd för de största industriområdena"

Minister Karaismailoğlu, som granskade byggnadsarbetena för norra Marmara-motorvägen på plats, sa att norra Marmara-motorvägen inte bara är en motorväg; Han betonade att det också är en korsningspunkt inom väg-, järnvägs- och flygtransporter. Karaismailoğlu sa, "Vår 398 km norra Marmara Highway kommer att underlätta transporten av Marmara-regionen, som är värd för de största industriområdena, och ger en hög standard, säker, kvalitet och oavbruten transport."

"Vi kommer att öppna korsningarna TEM İzmit-1-TEM-Akyazı i slutet av detta år."

Minister Karaismailoğlu påminde om att byggnadsarbetena på norra Marmara-motorvägen startade 2013, ”Vi har fullgjort 321 kilometer till vårt folks service. "Vi kommer att ta i bruk slutet av projektet mellan TEM Izmit-73-korsningen, den 6 km långa delen av den sjätte delen av Kurtköy-Akyazı-projektet, som är cirka 68 kilometer lång, och TEM-Akyazı-korsningarna i slutet av detta år.

"Transport från Istanbul till provinserna Kocaeli och Sakarya blir mycket lättare"

Minister Karaismailoğlu uppgav att med öppnandet av den sjätte sektionen kommer en ny snabb, säker och bekväm transportkorridor att öppnas som ett alternativ till TEM Highway och D-6 highway, som fortfarande är utsatta för hög trafikvolym; Han sa: ”Vi erbjuder världens högsta kvalitet, längsta fyrvägstunnlar i drift. Transport från Istanbul till provinserna Kocaeli och Sakarya, som är intensiva industri- och industriområden, kommer att bli mycket lättare. Marmara Motorway Project kommer att vara ett gyllene halsband som börjar från Sakarya och bärs i Marmarasjön från norra Istanbul till Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa och Kocaeli. "

Han gjorde observationer på Izmit Tunnel Business Center

Minister Karaismailoğlu, som också besökte Izmit Tunnel Operation Center efter Izmit-Akyazı-linjens inspektioner, fick information från myndigheterna om det utförda arbetet. Påminner om att underhållskontrollen och övervakningen av 9,5-fälts 4 tunnlar med en total längd på 4 km utfördes vid Izmit Tunnel Operation Center, sade Karaismailoğlu att räddningstjänsten som betjänade 7 × 24 för att säkerställa underhåll och reparation av vägarna i tunnel- och tunnelområdet och för att säkerställa trafiksäkerhet och för att ingripa i möjliga olyckor , sa vägunderhålls- och reparationslag, trafikbesättningar och brandkårer.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser