Bridge of Sayed, som är av avgörande betydelse för regionen, öppnades i Yenişehir

Söylemiş Bridge förbinder 5 stadsdelar i Yenişehir har öppnats
Söylemiş Bridge förbinder 5 stadsdelar i Yenişehir har öppnats

Baba Sultan Park, vars landskapsarbeten har slutförts och Söylemiş Bridge, som fördes till Yenişehir av stadsdelen Bursa Metropolitan Municipality och ansluter till stadsdelarna Söylemiş, Yolören, Çeltikçi, Karasıl och Çardakköy, öppnades med en ceremoni.


Bursa Metropolitan Municipality, som med avgörande steg förverkligar projekten som kommer att föra Bursa till framtiden inom alla områden från transport till infrastruktur, från historiskt kulturarv till miljö, öppnar investeringar som kommer att öka livskvaliteten i 17 distrikt. Bursa Metropolitan Municipality, som fokuserar på aktiviteter som smarta korsningsapplikationer, breddning av vägar, ökad kvalitet i kollektivtrafikfordon och optimering av järnvägssystem för att producera radikala lösningar på transport, vilket är det mest grundläggande problemet med Bursa, fortsätter sina transportsatsningar i distrikten utan att sakta ner. 1973, i Söylemiş-distriktet i Bursas Yenişehir-distrikt, stängdes Metropolitan Municipality för trafik och sedan byggdes en ny bro på 12 meter bred och 45 meter lång i stället för den kollapsade bron. Eftersom Yolören, Çeltikçi, Karasıl och Çardakköy Neighborhoods ligger på Yenişehir - İnegöl road, Söylemiş, Subaşı, Orhaniye, Osmaniye, Akçapınar, Çayırlı, Ayaz, Akbıyık och Karacaahmet-området är också en viktig väg till Bishi-området. togs i bruk. Bursa Metropolitan borgmästare Alinur Aktaş, Yenişehir borgmästare Davut Aydın, Yenişehir distriktsguvernör Suat Seyitoğlu, AK-distriktsguvernör Fikret Hatipoğlu, MHP-provinsens vice president Cemal Ersoy, MHP-distriktsordförande Ömer Gürsoy och folket i regionen deltog.

Baba Sultan Park öppnades

Ett annat arbete som Metropolitan kommun förde till Yenişehir var landskapsarkitekturen Baba Sultan Park. Baba Sultan Park, som är en av de viktigaste mötesplatserna för distriktet, som byggdes av Orhan Gazi eftersom han deltog i erövringarna av Osman Gazi och Orhan Gazi med sina män, renoverades från början. Stenmuren som omger parken med en yta på cirka 26 tusen kvadratmeter förnyades och en 3250 kvadratmeter kvadrat byggdes runt Postumpost-moskén, som ligger på parkens högsta nivå. Baba Sultan Park tillförde mervärde till distriktet med sina vandringsleder, vattenvägar och landskapsarkitektur. President Aktaş och protokollmedlemmar som klippte öppningsbandet tillsammans turnerade sedan i parken.

161 miljoner investeringar i Yenişehir

Bursa Metropolitan kommun borgmästare Alinur Aktaş sa att de som Metropolitan Municipality investerade 3 miljoner 161 TL i Yenişehir under de senaste 500 åren. Påminnande om att lejonparten av investeringarna i Yenişehir med 80 miljoner TL är transportinvesteringarna, sade borgmästare Aktaş, ”Transport och infrastruktur är oumbärlig i alla distrikt. I vårt Yenişehir-distrikt har vi genomfört cirka 97 kilometer dricksvatten, 28 kilometer avloppsproduktion, 10 lager och 5 kilometer strömrengöring med hjälp av BUSKI. Under de senaste 3 åren har vi fått 44 kilometer varm asfalt, 84 kilometer ytbeläggning, 37.500 kvadratmeter kantbeläggning, 4.600 meter bilräcke, 80.000 kvadratmeter parkett, 21.500 kvadratmeter parkettgolv och 4 broar i Yenişehir. Utöver dessa fortsätter vi att tillföra värde till Yenişehir med park- och grönområden och restaureringar inom ramen för historiska och kulturarvstudier. ”Jag önskar att Söylemiş-bron och Baba Sultan Park, som vi öppnade idag, skulle vara till nytta för Yenişehir”.

Våra stadsdelar blir vackrare med Metropolitan

Yenişehirs borgmästare Davut Aydın sa också att Yenişehir tar fasta steg mot sitt mål att bli en mer livlig stad genom att bryta sitt skal. Med hänvisning till ansträngningarna att skapa en uppfattning i sociala medier som ”Metropolitan gör ingenting mot Yenişehir”, sa Aydın, ”Vi bor i Yenişehir, det bästa exemplet på folkets allians. Denna bro, som förbinder distrikten Karasıl och Söylemiş, byggdes av vår Metropolitan kommun på en kort period av 7 månader. Metropolitan serverar Yenişehir, våra stadsdelar blir vackrare med Büyükşehir. Dessa investeringar kan inte göras utan stöd från Metropolitan. Jag säger detta med stolthet. Jag vill tacka vår borgmästare i Metropolitan för deras stöd till vårt distrikt ”.

Yenişehir distriktsguvernör Suat Seyitoğlu tackade borgmästare Aktaş för hans bidrag och påminde om att Metropolitan Municipality har gjort allvarliga investeringar både på landsbygden och i distriktets centrum.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser