Vi firar Mustafa Kemal Atatürk på 82-årsdagen av hans död med barmhärtighet och tacksamhet

Vi firar Mustafa Kemal Ataturku med barmhärtighet och tacksamhet på årsdagen av hans död
Vi firar Mustafa Kemal Ataturku med barmhärtighet och tacksamhet på årsdagen av hans död

På 82-årsdagen av hans död firar vi med barmhärtighet och tacksamhet den stora ledaren Mustafa Kemal Atatürk, som ägnade sitt liv åt detta land, arbetade för den turkiska nationen hela sitt liv och utsågs till de ledande ledarna och befälhavarna i världen.


Atatürk, som byggde de järnvägslinjer som ärvts till idag genom att byggas med brist på tider efter vår nationella kamp, ​​nationaliserade järnvägslinjerna som byggdes under den ottomanska perioden och ägdes av utlänningar: "Järnvägar är ett viktigare säkerhetsvapen i ett land än en pistol." Han visade vikten av att han gav järnvägarna.

Baserat på detta motto arbetar vi 11 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, för att föra detta arv, som anförtrotts oss av våra förfäder, till de bättre och längre, mer än 24 ​​tusen medlemmar av TCDD Transport-familjen. YHT våra medborgare, och för att ge en bekväm och säker resa som beskrivs i vårt pendeltåg, som bär vår last Turkiet, vet vi vårt viktigaste uppdrag.

Den 10 november minns vi återigen grundaren av vår republik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, och alla hjältar i vårt självständighetskrig, alla våra helgon, veteraner och alla våra förfäder med tacksamhet och barmhärtighet.

Kamuran YAZICI

Generaldirektör för TCDD


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser