Milas Bodrum Airport får ACI-pandemicertifikat

Milas Bodrum flygplats fick aci-pandemicertifikatet
Milas Bodrum flygplats fick aci-pandemicertifikatet

Milas-Bodrums flygplats har fått det intyg som upprättats av International Airports Council (ACI World) som bestämmer pandemiska åtgärder.


Milas-Bodrum Airport, som drivs av TAV-flygplatser, uppfyllde de relevanta kriterierna och fick "Airport Health Accreditation" skapad av ACI World för säker resa under pandemiperioden.

TAV Milas-Bodrums operatörskoordinator İclal Kayaoğlu sa: ”Även om regeringar har drabbats hårt av pandemin på grund av att deras gränser stängs, är luftfart bland de sektorer som snabbast anpassar sig till nya regler. Efter pandemin uppstod implementerade vi snabbt och fullständigt de åtgärder som myndigheterna bestämde för att skydda våra anställdas och passagerarnas hälsa på Milas-Bodrums flygplats. Vi fick Airport Pandemic Measures Certification utfärdat av SHGM och undertecknade protokollet som skapats av European Aviation Safety Agency (EASA). Vi har nu gått med i programmet som skapats av ACI. Vi tror att våra passagerare kommer att börja resa säkert när pandemin tappar sin effekt och resebegränsningarna upphävs ”.

I Turkiet, som drivs av TAV Ankara Esenboga, Izmir Adnan Menderes och certifierades av ACI-Alanya Gazipasa flygplatser. Makedonien Skopje, Tunisien Enfidha och Monastir, Saudiarabien Medina och Kroatien Zagreb flygplatser, som företaget driver utomlands, har också slutfört ackrediteringsprocessen och fått ett certifikat.

Milas-Bodrums flygplats betjänade 10 miljon 1 tusen passagerare under de första tio månaderna i år.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser