Linbanan Denizli och Bağbaşı-platån stänger till ett andra tillkännagivande

Linbanan Denizli och bagbasi-platån är stängda tills vidare
Linbanan Denizli och bagbasi-platån är stängda tills vidare

Linbanan Denizli och Bağbaşı-platån, implementerad av Denizli Metropolitan Municipality, kommer att avbryta sina tjänster från och med den 19 november 21 inom ramen för inrikesministeriets Kovid-2020-cirkulär.


Denizli Teleferik och Bağbaşı Plateau, som beställdes av Denizli Metropolitan Municipality 2015, på 1500 meters höjd, kommer att avbryta sina tjänster inom ramen för koronavirus (Kovid-19) åtgärder. Denizli Teleferik och Bağbaşı Plateau, som beslutades att tillfälligt stängas i linje med Kovid-81-cirkuläret som skickades av inrikesministeriet med 19, kommer inte att fungera förrän ett andra tillkännagivande från lördag 21 november 2020.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser