Längden på järnvägssystemlinjerna i Kayseri når 48 kilometer

Längden på järnvägssystemlinjerna i Kayseri når kilometer
Längden på järnvägssystemlinjerna i Kayseri når kilometer

Borgmästare Büyükkılıç meddelade att järnvägssystemlinjerna kommer att nå 30 kilometer med slutförandet av Belsin Anafartalar, vars grund kommer att läggas på lördag, och Talas Anayurt-linjen, som kommer att anbudas den 48 december.


Borgmästare i Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Memduh Büyükkılıç sa att de kommer att lägga grunden för spårvagnslinjen från Belsin till riktning mot Intercity Bus Terminal, Kayseri City Hospital, Nuh Naci Yazgan University och Mobilyakent och YHT-stationen med deltagande av minister för transport och infrastruktur, Adil Karaismailoğlu.

Om att de fortsätter sitt arbete i full fart för att öka transportkomforten, säger borgmästaren i Metropolitan kommun Dr. Memduh Büyükkılıç sa, ”Vi stickar nästan vår stad med järnnät. Vi strävar efter snabbare, bekvämare och säkrare transporter. Vi lägger till nya i de befintliga järnvägssystemlinjerna som sträcker sig från den organiserade industriområdet till Ildem och Talas. Vi är glada att lägga grunden för Belsins järnvägssystem i morgon. Det faktum att vi kommer att hålla anbudet för Talas Anayurt-linjen den 30 december ökar vår lycka ytterligare en gång ”.

Borgmästare Büyükkılıç lämnade information om spårvagnslinjen på cirka 7 kilometer och sade: ”Belsin-linjen kommer att integrera den befintliga järnvägssystemlinjen vid Anafartalar Rail-stoppet och mot norra delen, Intercity Bus Terminal, Kayseri City Hospital, Nuh Naci Yazgan University, Mobilyakent och höghastighetståg. Det kommer att sträcka sig till riktningen. Den ungefär 7 kilometer långa linjen kommer till stor del att tillgodose kollektivtrafikens krav på stadens nord-sydaxel. Jag vill tacka herr president för deras stöd och alla våra ministrar inför vår transport- och infrastrukturminister.

Tack vare projektet, vars banbrytande ceremoni kommer att hållas på lördag, kommer Intercity Bus Terminal, Kayseri City Hospital, Nuh Naci Yazgan University och Mobilyacılar Site att träffas med spårvagnen. Anbudet för Talas Anayurt-linjen, som är cirka 6 kilometer lång, kommer att hållas den 30 december. Järnvägssystemlinjen, som ligger 35 kilometer i Kayseri, når 48 kilometer med igångsättning av Belsin Anafartalar- och Talas Anayurt-projekt.

Spårvagnslinjen Belsin Anafartalar
Spårvagnslinjen Belsin Anafartalar

 


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser