HES-kodperiod börjar i Mersins kollektivtrafikfordon

Perioden med HES-kod börjar i Mersins kollektivtrafikfordon
Perioden med HES-kod börjar i Mersins kollektivtrafikfordon

Mersin Metropolitan Municipality tillhandahöll integrationen av HEPP, ansökan från hälsovårdsministeriet, med personliga resekort i enlighet med cirkuläret som skickades av inrikesministeriet till guvernörsskapen.


Personer som diagnostiserats med eller är i kontakt med COVID-19 kommer därför inte att kunna använda kollektivtrafik. Administrativa sanktioner kommer också att införas mot dem som upptäcks använda det. Från och med den 13 november kommer medborgare som inte har en HES-kod och inte integrerar dem med transportkort inte att kunna dra nytta av kollektivtrafik.

Integration kommer att göras från "hes.mersin.bel.tr"

Medborgare som använder Metropolitans kollektivtrafik måste integrera personliga resekort med HES-koden. Medborgare som använder storstads kollektivtrafikfordon, som inte har diagnosen coronavirus och som har ett kontaktfritt kort kan besöka hes.mersin.bel.tr och följa de nödvändiga stegen och integrera bussresekorten med HES-koden. Medborgare som anger denna adress kommer att kunna integreras från fliken Definiera genom att ange HES-kod, TR ID-nummer / passnummer, transportkort eller biljettnummer på skärmen som öppnas.

De som inte har HEPP-kod kommer inte att kunna använda kollektivtrafik den 13 november

Tack vare denna integration kommer kontakternas personliga resekort att stängas av automatiskt under isoleringsperioden. Personen som diagnostiserats med eller är i kontakt med COVID-19 kommer således inte att kunna använda kollektivtrafik. Administrativa sanktioner kommer också att införas mot dem som upptäcks använda det. Från och med den 13 november 2020 kommer medborgare som inte har en HES-kod och inte integrerar dem med transportkort inte att kunna dra nytta av kollektivtrafik.

Hur får man HES-kod?

Medborgare som inte har diagnostiserats med koronavirus och inte har varit i kontakt, men som hittills inte har fått en HES-kod, får först en HES-kod om de vill använda kollektivtrafikfordon från Metropolitan. Medborgare med smarta telefoner kommer att kunna ladda ner applikationen HES (Hayat Eve Sığar) till sina telefoner och få HES-kod via applikationen. Det kommer att skrivas in i avsnittet "HES-kodtransaktioner" i Hayat Eve Sığar-applikationen. Genom att klicka på knappen "Generera HEPP-kod" kommer kodanvändningsperioden att väljas och koden skapas.

HES-koder kommer att skickas till sina telefoner som ett textmeddelande om medborgare som vill få HES-kod via textmeddelande skriver HES och skriver de fyra sista siffrorna i det turkiska ID-serienumret, de sista fyra siffrorna i det turkiska ID-serienumret och delningstiden som antalet dagar, och skickar ett SMS till 4.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser