HES-kod İzmirim-kortets matchningsperiod har förlängts till 20 december

Kontokod izmirim-kortmatchningsperioden har förlängts till intervall
Kontokod izmirim-kortmatchningsperioden har förlängts till intervall

Izmir Metropolitan kommun; Varaktigheten för matchningsprocessen för HEPP Code-Izmirim Card, som inleddes i enlighet med inrikesministeriets cirkulär och beslutet från Izmir Governorship Provincial Hygiene Board, förlängdes till 20 december. Parningsprocess; Förutom internet kan det göras på upptagna överföringscentra, färjehamnar, aktiveringsplatser etablerade vid Metro- och İZBAN-stationer och digitala informationskiosker i Metropolitan Municipality. Personliga (med foto) Izmirim-kort ges ”utan kostnad” så att funktionshindrade personer över 65 år också kan göra transaktionen.


Izmir Metropolitan kommun; I enlighet med cirkuläret som utfärdades av inrikesministeriet inom ramen för ansträngningarna för att bekämpa pandemin och det beslut som fattades av İzmir Governorship Provincial Hygiene Board, den 30 oktober, lanserades tillämpningen av "Electronic HEPP Code Control" i fordon för kollektivtrafik. Tidsfristen för medborgare att matcha sina Izmirim-kort med HES-koder har förlängts till 20 december.

Hur ska det göras?

ESHOT General Directorate, som driver systemet för smartavgiftsinsamling i Izmir, har skapat en speciell webbplats för medborgare som ska matcha sina HES-koder och TR-ID-nummer med det Izmirim-kort de använder. På webbplatsen på adressen "hes.eshot.gov.tr" kan endast ett Izmirim-kort paras ihop. Personligt (med foto) eller bärare måste alla İzmirim-kort matchas med HES-koder. På webbplatsen, som är utformad för att vara mycket enkel att använda, kan medborgarna ange den begärda informationen i ett steg och registrera sig. Utbyte och uppdatering av HES-kod, Izmirim-kort eller personlig information görs också på samma webbplats. Dessutom kan de digitala informationskioskerna i Izmir Metropolitan Municipality, tunnelbanestationer, färjehamnar, olika servicebyggnader och sociala anläggningar kopplas ihop.

Hjälpdiskar har också skapats

Å andra sidan för tunnelbanestationerna Bornova, Halkapınar, Çankaya, Konak, Üçyol, Göztepe och Fahrettin Altay för dem som inte har tillgång till internet eller inte kan utföra transaktionen. Flygplats, ESBAŞ, Sirinyer, Crescent, Halkapınar, Alsancak, Salhane, KarşıyakaVid stationerna Demirköprü och Çiğli İZBAN; KarşıyakaVid hamnarna i Konak och Bostanlı; Hjälpdiskar inrättades i Konak Bahri Baba Transfer Center. Datoriserad personal som arbetar här tillhandahåller medborgare tjänster ansikte mot ansikte och matchar HES-koder med Izmirim Cards.

65 års ålder och funktionshindrade

Medborgare över 65 år som drar nytta av kollektivtrafik utan kostnad och de med en funktionshinderrapport på 40 procent eller mer måste utfärda ett Izmirim-kort med foto och matcha sina HES-koder inom ramen för besluten att bekämpa pandemin. Izmirim-kort ges också ”gratis” till dessa grupper som kommer att fortsätta att dra nytta av kollektivtrafik utan kostnad. De som är över 65 år kan ansöka om kort http://www.izmirimkart.com.tr kan göra från. Då kan du få dina Izmirim-kort med foton från kortcentren i Konak, Bostanlı İskele, Fahrettin Altay och Bornova Metro.

Handikapprapporter måste ses

Handikappade medborgare måste å andra sidan ansöka till dessa centra med en kommittérapport som visar att de är 40 procent eller mer funktionshindrade, ett identitetskort och ett biometriskt fotografi. Allvarligt psykiskt och fysiskt funktionshindrade och personer med funktionsnedsättning under 18 år kan ansöka till dessa centra. Kortenheterna förbereder och levererar de fotograferade Izmirim-korten till de sökande på några minuter.

Kortenheter öppnas på helgen

Kortenheter som betjänar 65 åldersgrupper och funktionshindrade samt 60-åringar, studenter och lärare kommer att servera på helgerna fram till den 31 december.

Ombordstigningsinformation till ministeriet

Izmir Metropolitan Municipality har delat information om Izmirim-kort ombordstigning med Turkiets hälsovårdsministerium varje dag sedan den 30 oktober inom ramen för ansträngningar för att bekämpa pandemin. Efter att de aktivt använda Izmirim-korten har matchats med HES-koder kommer alla ombordstigningar som görs till kollektivtrafikfordon i staden övervakas elektroniskt. Medan ministeriet bör vara i karantän kommer det att identifiera patienter eller kontaktpersoner som använder kollektivtrafik och inleda brottmål.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser