Konstgjord snö börjar på Erciyes skidspår

Konstsnö startade på erciyes skidspår
Konstsnö startade på erciyes skidspår

Borgmästare Büyükkılıç meddelade att konstgjorda snöarbeten har börjat vid Erciyes Ski Center, vars förbokningar för alla hotell har fyllts, betonade att Erciyes tar fasta steg mot att bli ett världsmärke inom sitt område.
Borgmästare i Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Mamdouh Büyükkılıç'ın, Turkiets mest avancerade system för konstgjord snö, och hävdade att de fann att Erciyes Ski Center för konstsnö började renoveringsarbetet, "Erciyes Ski Center den här säsongen, kommer att tillkännage världens namn mycket mer. Våra Erciyes, där alla åtgärder rörande pandemin vidtas, kommer att vara en utlännings favorit ”.


Om att konstgjord snö har börjat på Mount Erciyes, som har blivit centrum för skidåkning och sport, metropolens borgmästare Dr. Memduh Büyükkılıç sa, ”Som vi har sagt tidigare har alla våra hotell förbeställts i Erciyes, den här vintersäsongen kommer Erciyes Ski Center fortfarande att vara oumbärlig för lokala och utländska turister. Inom ramen för koronavirusåtgärder fortsätter förberedelserna för vintersäsongen i Erciyes i full fart.

TEKNISKA GRAVITETSARBETEN BÖRJA

Borgmästare Büyükkılıç uppgav att de startade det konstgjorda snöarbetet, vilket förväntas av skidåkare och hotell- och företagsägare i Erciyes skidbackar, i år som varje år, och sa: ”Vi startar våra aktiviteter när temperaturerna i Erciyes faller till lämpliga grader för konstgjord snö. Våra Erciyes, som har blivit en skidort i världsklass med investeringar från vår Kayseri Metropolitan kommun, faller till lämpliga grader för konstsnö på dessa datum. Med examensbevakningen i år började våra team sitt arbete. Vi hoppas dock att vi snabbt öppnar säsongen med den naturliga snön som kommer att bilda underlaget och komma på det. För närvarande har alla våra maskiner i fält påbörjat tekniska snöarbeten. Erciyes Ski Center kommer att göra sitt namn mer hört i världen den här säsongen. Våra Erciyes, där alla åtgärder i samband med pandemin vidtas, kommer att vara utlänningars favorit. "

"VÅR MASKIN TILLVERKAR 25 KUBIKMÄTARE MED VINST PER TIMME"

Kayseri Erciyes A.Ş. tillhandahåller information om konstgjord snöaktivitet. Zafer Akşehirlioğlu, biträdande chef, gav följande information: ”Så länge temperaturen tillåter kommer den att fortsätta dag och natt. Vår maskin kan producera 25 kubikmeter snö per timme. Förhoppningsvis vill vi börja vår säsong med att täcka våra huvudspår med marken som vi kommer att förbereda på kort tid. Det finns två viktiga funktioner i konstgjord snö. Först använde vi det mycket i internationella tävlingar. De vill ha konstsnö i internationella tävlingar och mästerskap. När vi betraktar det andra viktiga inslaget ur turistmässig synvinkel vill byråer garantera en vinst för sina kunder, särskilt eftersom hotell tar sina bokningar före säsongen. Vi erbjuder också denna möjlighet i Erciyes. Genom att snöa våra huvudbanor i november under året garanterar vi snö och skidåkning här i december. Konstgjord snö bidrar också till att säsongen förlängs eftersom den skapar en lite mer isig mark och skär förbindelsen med jorden och ger en långsiktig smältning.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser