Kommer skolor att öppnas, när kommer de att öppnas? Träningsuttalande ansikte mot ansikte av MEB

Kommer skolorna att öppnas, när kommer de?
Kommer skolorna att öppnas, när kommer de?

Kommer skolor att öppnas, när kommer de att öppnas? Uttalande ansikte mot ansikte utbildning av MEB; President Recep Tayyip Erdoğan tillkännagav de ytterligare åtgärder som vidtagits i kampen mot koronavirus efter presidentkabinetsmötet. Följaktligen fortsätter all utbildning och fortbildning genom distansutbildning till och med den 31 december.


I enlighet med de ytterligare åtgärder som vidtagits i kampen mot koronavirus kommer all formell, privat, formell och icke-formell utbildningsverksamhet att fortsätta genom distansutbildning till och med den 31 december 2020. Detaljerad information om distansutbildningen ges separat.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser