Komfort ökar i bungalower på Çambaşı-platån

Komfort ökar i bungalower i naturanläggningar på cambasi-platån
Komfort ökar i bungalower i naturanläggningar på cambasi-platån

Bungalowerna, som väcktes till liv i Çambaşı Plateau Nature Facilities av Ordu Metropolitan Municipality, är en av de platser som skidälskare föredrar.


Bungalowerna, som gjorde en enorm inverkan både nationellt och internationellt under den senaste vintersäsongen, upplever en stor förändring med det utförda arbetet. Bungalowerna, som erbjuder medborgarna möjlighet att tillbringa en trevlig tid och vistelse, förvandlas till ett modernare utrymme av Ordu Metropolitan Municipality.

PROBLEMFRI UPPVÄRMNING LEVERERAS

Infrastrukturen i bungalowerna, som lockar alla från 2019 till 2020 under vintersäsongen 7-70, har gjorts lämplig för alla årstider. Bungalowerna, där deras värmesystem också har ändrats helt, ökade komfortnivån till högsta nivå med golvvärmesystemet. På den plats där uppvärmning kommer att tillhandahållas med ett miljövänligt bränsle kommer en jämn uppvärmning att tillhandahållas.

"VI ÖKAR KEDJAN MER VARJE DAG"

Ordu Metropolitan borgmästare Dr. Ordu säger att naturanläggningar har genomgått en stor förändring från topp till tå. Mehmet Hilmi Güler sa, "Vi höjer ribban varje dag med arbeten som utförs i vår anläggning där många renoveringar och arrangemang görs".

President Güler fortsatte sina ord enligt följande:

”Våra naturanläggningar på Çambaşı Plateau upplever en stor förändring från topp till tå. Vi prioriterar tröst för våra medborgare i våra verk, där även de minsta detaljerna hanteras. Våra medborgare kommer att åka skidor i en högre kvalitetsmiljö och tillbringa en längre skidsäsong med det arbete vi gör i vår anläggning, vilket särskilt föredras av skidälskare. Å andra sidan gör vi våra bungalower, som har haft en enorm inverkan i Turkiet och utomlands under den senaste säsongen, bekvämare. Med arbeten utförda i vår anläggning där många renoveringar och arrangemang har gjorts höjer vi ribban varje dag.

Den här bildspelet kräver JavaScript.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser