Knappgångar för fotgängare görs kontaktlösa i Trabzon

Knappgångar i trabzon är beröringsfria
Knappgångar i trabzon är beröringsfria

Trabzon Metropolitan Municipality gör fotgängare med knappar i områden med tung stadstrafik kontaktlös. Med de kontaktfria upplysta och hörbara akustiska fotgängarknapparna implementerade inom ramen för studien kommer individer med speciella behov att kunna korsa gatan säkrare.


Inom ramen för det arbete som utförs av Metropolitan Municipality Department of Transportation ersätts fotgängarens knappar med beröringsfria och akustiska akustiska knappar för att säkerställa att fotgängare korsar vägen säkert på platser med tung trafik.

STUDIE GJORT I 8 Separata regioner

I uttalandet från Trabzon Metropolitan Municipality om ämnet, ”Med våra kontaktfria ljus- och ljudakustiska knappar för fotgängare syftar det till att öppna vägen för gångtrafik så att fotgängare inte väntar på trafik medan de korsar gatan. Först och främst genomförs studier på sjukhus, skolor och områden med tung gångtrafik. Beröringsfri fotgängarknapp kan upptäcka signalen upp till 10 cm avstånd utan fysisk kontakt. För att en knapputlösarsignal ska uppstå måste fotgängare hålla händerna på sensoravkänningsavståndet i minst 1 sekund. Den aktiverade produkten är också försedd med ljudinformation för synskadade fotgängare som "stopp på rött, passera grönt". Det ger akustiskt ljud både automatiskt och enligt den omgivande ljudnivån. Ordet stopp på produkten är upplyst för fotgängare med hörselnedsättning. I detta sammanhang utfördes kontaktfria ljus- och ljudakustiska fotgängarknappar under Trabzon Governorship, under Hagia Sophia, framför centralbanken, framför Sarajevo Park, framför Beşirli-kusten, framför provinsdirektoratet för miljö och urbanisering, Beşirli Kancalar Site, Gülbahar Hatun Health Center, Fatih High School. Det sägs att nya transformationsarbeten planeras i områden med hög gångcirkulation.

DET har varit en trevlig ansökan

Medborgaren med särskilda behov som använde de kontaktfria och upplysta akustiska övergångsställena sade, ”Det var ett bra arbete för fotgängares säkerhet. Gud välsigna vår Metropolitan borgmästare. Det är en mycket trevlig applikation. "Lycka till oss alla."


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser