TRNC: s inhemska bilgünsel visas på MUSIAD EXPO

Kktcs inhemska bil möttes med intensivt intresse
Kktcs inhemska bil möttes med intensivt intresse

GÜNSEL, den inhemska bilen för den turkiska republiken norra Cypern, ställdes ut för första gången utanför TRNC på MÜSİAD EXPO 2020. Deltagande i mässan med sin första modell B9 och sin andra modell J9 fick GÜNSEL stort intresse från besökarna. Det tillkännagavs på mässan att massproduktionen av GÜNSEL kommer att börja under det sista kvartalet 2021 och dess produktionskapacitet kommer att nå 2025 tusen fordon per år 30.


Toppmötet om internationell ekonomi, ekonomi och handel, MUSIAD EXPO 2020, anordnat av MUSIAD vartannat år, öppnade sina dörrar för besökare idag. TRNC: s inhemska bil GÜNSEL var en av de mest intressanta deltagarna i MUSIAD EXPO 2020.

Den första dagen av MUSIAD EXPO 19-mässan, som hölls i TÜYAP-mässan och kongresscentret i enlighet med pandemireglerna och TSE COVID 2020 Safe Service-standarder, fysiskt och online som hybrid, deltog intensivt deltagande från inhemska och utländska besökare.

Mässan är organiserad i tio salar på ett område på 10 tusen kvadratmeter, som representerar mer än 70 tusen företag och förbereder sig för att vara värd för 40 tusen besökare.

En av dessa första är att den inhemska bilen i den turkiska republiken norra Cypern, GÜNSEL, också var värd för sitt första evenemang utanför TRNC.

Tre prototyper producerade i gula, blåa och röda färger som representerar TRNC: s jord, himmel och flagga ställdes ut på mässan där den första modellen av GÜNSEL, B100, som producerades av mer än 1.2 turkiska ingenjörer och designers med 9 miljoner timmars arbetskraft inom Near East University introducerades. Dessutom introducerade GÜNSEL designkonceptet för sin andra modell J3 för bilentusiaster.

Medan den enskilda designmodellen för två B9 och J9 i mässan ställdes ut på GÜNSELs monter, testades den tredje B9 av pressmedlemmar och sektorsrepresentanter utanför mässområdet.

Det delades också att massproduktionen av GÜNSEL, som fick en intensiv efterfrågan från de som vill delta i testkörningen, kommer att starta under det sista kvartalet 2021 och dess produktionskapacitet kommer att nå 2025 tusen fordon per år 30.

günseli testades för första gången i Turkiet MUSIAD Expo uttrycker tillfredsställelse med det intensiva intresset som visades 2020, GUNSEL-ordförande Prof. Dr. İrfan Suat Günsel sa: "Vi känner stoltheten och glädjen att kunna dela GÜNSEL med vårt hemland av hela vårt hjärta."

SOLAR MED Siffror

GÜNSEL B9 är en 100 procent elbil. Fordonet, som kan resa 350 kilometer med en enda laddning, tillverkades genom att kombinera totalt 10 936 140 delar totalt. Fordonets motor har en effekt på 100 kW. Hastighetsgränsen för GÜNSEL B8, som kan nå 9 km per timme på 170 sekunder, är elektroniskt begränsad till 9 km per timme. Batteriet i GÜNSEL B30 kan laddas på bara 4 minuter med höghastighetsladdning. Vid snabb laddning är denna period 100 timmar. Antalet anställda i GÜNSEL, där mer än 1,2 ingenjörer och designers tillbringade 166 miljoner timmar i utvecklingsprocessen, nådde 2025. Detta antal, som kommer att öka snabbt med början av massproduktionen, kommer att stiga till över tusen år XNUMX.

Avtal med över 9 leverantörer från 28 länder har undertecknats för produktion av GÜNSEL B800. GUNSEL Således erkändes TRNC: s globala ekonomi av ett annat land än Turkiet har gett ett betydande bidrag att bli en del av.

GÜNSEL: s andra modell, J9, kommer att produceras i SUV-segmentet. Designkonceptet för J100, som också är designat som 9% elektriskt, presenterades också för besökarna på MUSIAD Expo 2020.

Elbilar ökar sin vikt på världens bilmarknad varje år. År 2018 var antalet elbilar som såldes i världen 2 miljoner. Elbilsförsäljningen, som förväntas nå 2025 miljoner 10, förväntas nå 2030 miljoner 28 och 2040 miljoner 56. Elbilar tar över 2040 procent av fordonsmarknaden 57.

Den här bildspelet kräver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser