Karantänanrop från Tunç Soyer till Izmirians!

Karantänsamtal från tunc soyer till medborgare i Izmir
Karantänsamtal från tunc soyer till medborgare i Izmir

Borgmästaren Izmir Metropolitan kommun Tunç Soyer påpekade att balansräkningen har försämrats i koronavirusepidemin och betonade att åtgärderna bör skärpas. Soyer kallade också medborgarna för frivillig karantän.


Det fjärde mötet i Izmir Metropolitan Municipality Council i november hölls i Kültürpark İsmet İnönü Art Center. Tala vid mötet, Izmir Metropolitan borgmästare Tunç Soyer uppmärksammade koronavirusutbrottet. President Soyer, som i alla virus i Izmir i Turkiet är en allvarlig stigning, sade han.

"Volontärkarantän alla börjar i sin egen skala"

Borgmästaren Soyer nämnde att försiktighetsåtgärderna inte kunde ägnas mycket uppmärksamhet, särskilt på grund av händelserna som upplevdes under jordbävningen i İzmir. ”Denna process ökade epidemins spridningshastighet. Det totala Turkiet ökar också kraftigt. De kommande dagarna är mycket kritiska, sade han.

Påminner om att skolavbrottet har börjat, sade Tunç Soyer, ”Det är en period då skolorna börjar sin semester. Jag ber familjer att inte betrakta detta som en semester och inte lämna sina barn utanför huset om det inte är nödvändigt. I allmänhet begär jag att de inte lämnar huset såvida det inte är nödvändigt och att de tillämpar en frivillig karantän. Under de kommande dagarna finns det en möjlighet att vi kommer att stöta på mycket tunga bilder som vi inte kan hantera. Vi har en mycket allvarlig spridningsgrad och patienter. Det är trängsel på sjukhusen. Kort sagt, vi måste skärpa åtgärderna ännu mer i Izmir, särskilt de kommande dagarna. Frågar jag Izmirs folk. Alla bör starta volontärkarantänen i sin egen skala.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser