Karaismailoğlu testar norra Marmara Highway med hjälp av ett fordon

minister testade norra marmara motorvägen med karaismailog
minister testade norra marmara motorvägen med karaismailog

Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu och General Manager för Highways Abdulkadir Uraloğlu besökte norra Marmara Highway Izmit Junction-Akyazı-sektionen och inspekterade den senaste statusen för arbetena.


Under sitt besök uttalade minister Karaismailoğlu i ett uttalande och noterade att Turkiet har vidtagit alla åtgärder som rör utbrott av byggarbetsplatser i allmänhet över tre tusen, ett stort engagemang och uttryckte fortsatt intensivt arbete.

Påminner om att byggnadsarbetena för motorvägen norra Marmara, som är cirka 400 kilometer långa tillsammans med anslutningsvägarna, började i slutet av 2013, sade vår minister att i projektet, varav 321 kilometer hittills har slutförts, den sista delen av sjätte sektionen, som är 6 kilometer lång, ligger mellan TEM İzmit-68 och Akyazı korsningar den 1 december. Han sa att de siktade på att ta det i bruk.

Ministeren påpekade att norra Marmara-motorvägen, som kommer att vara ett alternativ till motorvägarna D-100 och TEM och snart kommer att tas i bruk, finns en 47 kilometer dubbelrörsviadukt och en 16 kilometer dubbelrörstunnel. Vår minister Karaismailoğlu sade att projektet, som var utformat som en smart motorväg, var fullt utrustat med fiberoptisk infrastruktur, ”4 variabla meddelandesystem och 134 variabla trafikskyltar användes på norra Marmara Highway. Den var utrustad med 193 344 102 smarta kameror för transportsystem, varav 3 övervakar och 46 är händelsedetektering. En motorväg redo för alla kommunikationsförhållanden byggdes med 36 meteorologiska mätstationer ”.

Efter sina uttalanden gjorde ministern undersökningar i regionen och testade motorvägen med hjälp av ett fordon.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser