Kallkedja och inneslutning för Covid-19-vaccin

Köldkedja och vakt flyttar för covid vaccin
Köldkedja och vakt flyttar för covid vaccin

Vi är mycket nöjda med att Covid-19-vaccinet, som är hela världens agenda, har nått det sista steget i den svåra processen vi upplever.


Vi delar med dig att distribution och bevarande av det vitala Covid-86-vaccinet med kall kedja är möjligt med vårt helt inhemska och nationella varumärke COOLERMED minus 19 Ultra Deep Freezer, utan behov av externa resurser.

ÖZTAŞ DEMİR ÇELİK İnşaat Metal Mamulleri Makina Ticaret Sanayi A.Ş., som startade sin verksamhet i Manisa 1980 med visionen om kontinuerlig utveckling och tillväxt. Från och med 2016

Det började producera kylare för hälsosektorn med märket COOLERMED.

År 2019 skapade Manisa Celal Bayar University en familj av inhemska och nationella ultra djupa frysar med ett innovationsteam på 14 inom FoU-laboratorier i teknikutvecklingscentret (Technopolis). En av de mest ambitiösa modellerna i denna familj är minus 86 ultra djupa frysar.

Minus 86 ultra djupa frysar som används i områden som stamceller, in vitro-fertilisering, plasmaprodukter och blodbanker inom medicin har slutfört tillverkningen av provet i slutet av 2020. COOLERMED minus 86 ultra djupa frysar har kapacitet att producera 15.000 19 stycken per år. Med COOLERMED LWF670, som gör det möjligt att bevara Covid-XNUMX-vaccinet, vilket kommer att bli en viktig vändpunkt i mänsklighetens historia, kommer det att vara möjligt att etablera vaccinstationer vid många punkter.

LWF 670 har ett hyllkylsystem som ger en mycket effektivare kylprestanda jämfört med det konventionella kylsystemet. Produkter kyls direkt från hyllan genom värmeöverföring. De extra dörrarna inuti skåpdörren säkerställer att endast önskat hylllock öppnas när skåpet öppnas och att andra hyllor inte utsätts för värmeförlust.

Tack vare den speciella dörrhandtagsdesignen och det dubbla packningssystemet ger den maximal tätning och den valfria koldioxidförsörjningsenheten säkerställer att produkterna upprätthåller en säkrare kall temperatur under ett eventuellt strömavbrott och behåller data i 72 timmar. Temperaturförändringar övervakas genom att ge fjärråtkomst till minus 86 ultra-djupa frysar via wi-fi. Tack vare den speciella programvaran kan data nås med dess skrivare och mobilkommunikation.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser