Istanbul Metropolitan Municipality kommer att köpa 250 brandmän

Istanbul Buyuksehir kommun kommer att rekrytera brandkåren
Istanbul Buyuksehir kommun kommer att rekrytera brandkåren

IMM, för att bli anställd i enlighet med tjänstemannalagen nr 657; Enligt undersökningsbestämmelserna i kommunal brandkårförordning kommer 250 brandmän att rekrytera personal för sin personal.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), anställd enligt lagen nr 657 om tjänstemän; Enligt bestämmelserna i kommunens brandkårförordning kommer tjänstemän att rekryteras till de lediga befattningar som anges av det öppna uppdraget.

Kandidater för gymnasiet och universitetet; måste ha titel, klass, betyg, antal, kvalifikationer, KPSS-poängtyp, KPSS-baspoäng och andra villkor som anges i bilagan.

Kandidater som vill gå till examen mellan datumen 27/12/2020 - 3/1/2021 https://www.turkiye.gov.tr/  De fyller i ett ansökningsformulär elektroniskt på adressen. På grund av koronavirusepidemin som påverkar världen kommer den information och de dokument som begärs från kandidaterna att tillhandahållas av institutionen via e-förvaltning.

Listan över kandidater som är berättigade till examen publiceras på İBB: s webbplats den 21/1/2021https://www.ibb.gov.tr) kommer att meddelas. Kandidater kan få tillgång till sina examensdokument via denna adress. Dokument som ska begäras från kandidater som klarar provet för utnämning kommer också att meddelas på samma webbplats.

För att nå examensmeddelandet klick ...

Examensansökan (mellan 27/12/2020 - 3/1/2021) Klicka här.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser