Istanbuls flygplats fick bästa priset i Europa inom digital omvandling

Istanbul Airport fick priset för de bästa i Europa inom digital konvertering
Istanbul Airport fick priset för de bästa i Europa inom digital konvertering

Med sin unika arkitektur, starka infrastruktur, överlägsna teknik och höga reseupplevelse samt dess "smarta flygplats" -koncept har Istanbul Airport blivit en del av "16: e ACI Europe Awards" anordnat av International Airports Council (ACI). Priset för bästa flygplats.


Turkiets port till Istanbul flygplats, men ändå som ett resultat av att integrera designfasen alla processer för digitalisering och teknik varje punkt på flygplatsen, Airports Council International (ACI) organiserad av "16th ACI Europe Awards" Digital Transformation under ((Bästa European Airport Award - för digital IGA Istanbul Airport presenterades sin utmärkelse vid den 17: e ACI Europe Awards på tisdag, 2020 November, 16 i Bryssel, Belgien.

Istanbul flygplats, ledaren för digitalisering ...

Istanbul flygplats på Turkiets mest intelligenta plats Flygplats, liksom mobilitetsaxeln för standardflygtjänster som erbjuds passagerare, kännetecknas av innovativa tekniska tjänster. Istanbuls flygplats i e-passet som redan tillhandahålls passagerarna, intelligenta översättningstjänster, mobila applikationer, smart parkering, 5G, intelligent säkerhet, med viktiga tjänster som digital intelligent robot, Turkiet för "teknikvärde" produceras.

"Vi sätter digitalisering och teknik i centrum av Istanbul Airport"

Kadri Samsunlu, ordförande och chef för IGA Airport Operations, gjorde utvärderingar av utmärkelsen till Istanbul Airport bästa flygplats i Europa inom digital transformation; ”Först och främst vill jag understryka det; Den viktigaste efterfrågan från våra passagerare är att uppleva digitala resor ... Vi har placerat digitalisering och teknik i hjärtat av Istanbuls flygplats sedan första dagen, med beaktande av denna efterfrågan. I den riktningen kan vi erbjuda våra passagerare en unik digital reseupplevelse på Istanbuls flygplats tack vare de smarta lösningarna vi erbjuder, som matchar visionen för SESAR (Single European Sky ATM Research) och drar nytta av det stora utbudet av teknik. Inom en snar framtid är vårt huvudsakliga mål att öka vår hastighet inom digital integration och flytta flygplatsverksamheten till ”teknisk förvaltning”. Det första steget i denna process är applikationen för digital plånbok. Denna applikation kommer att följas av en kommersiell plattform som heter Ist-buy. Vi kan kalla denna plattform ”flygplatsens” marknadsplats. Alla våra butiker inom vår flygplats kommer att ha möjlighet att marknadsföra sina produkter här. Den mest ambitiösa tekniska applikationen som planeras implementeras på 6 månader på Istanbuls flygplats kommer att vara biometri, det vill säga möjligheten att resa och handla med ansiktsdata. Med applikationen matchas passagerarens biljett, pass och digitala biometriska data över Istanbul-mobilapplikationen. Dessutom, på vägen gick vi iväg med begreppet "Smart Airport", stödde artificiell intelligens smart sohbet systemprojekt kommer vi att ge våra passagerare omedelbara meddelanden på vår flygplats och support dygnet runt. Sedan den första dagen har vi strävat efter att kontinuerligt öka effektiviteten genom att använda artificiell intelligens vid alla punkter i våra affärsprocesser. Med Internet of Things (IoT) -tekniken har vi också implementerat spårningsmekanismer på vår flygplats. Som en smart, hållbar och folkorienterad flygplats tror jag uppriktigt att framgång främst är genom passagerartillfredsställelse. Att göra denna tillfredsställelse hållbar är att använda de möjligheter som den digitala världen erbjuder bortom vår fantasi då och då och att använda dem korrekt och effektivt. Det faktum att vi ansågs värda "Digital Transformation Award" inom ramen för "7th ACI Europe Awards" -programmet organiserat av Airports Council International (ACI) har varit ett konkret bevis och en spännande indikator på att vi är på rätt väg när vi går mot våra mål. Som IGA kommer vi att fortsätta våra ansträngningar för att göra Istanbul Airport till en pionjär och ett exempel för världen med sitt "Smart Airport" -koncept, där vi har byggt sin digitala infrastruktur med de mest avancerade teknikerna i designfasen. " använde uttrycken.

"Vi har alltid trott på kraften i digital transformation"

Ersin İnankul, biträdande chef för digitala tjänster och handel vid İGA Airport Operations; ”Trots att han är en ung flygplats i en så utmanande kategori där internationella flygplatser tävlar, är han mycket glad över att bli utvald till" Bäst i Europa ". Vi är stolta och glada över att ha fått ett så meningsfullt pris till vårt land. Vi har alltid trott på kraften i digital transformation. Genom att utforma en smart flygplats har vi närmat oss med en strategi som kommer att anpassa sig till tekniska förändringar på det snabbaste sättet och vara en pionjär inom digital transformation. Vi strävar efter att kontinuerligt öka effektiviteten genom att använda artificiell intelligens vid alla punkter i våra affärsprocesser. Vi kan utföra densitetskontroll i incheckningsområdet, toaletter och platser för tillbedjan genom artificiell intelligens. Med sensorerna kan vi se hur upptagen det är på flygplatsen och vi kan hantera teamet och resursen i enlighet därmed. Vi bar vår flygplats till högsta nivå när det gäller teknik med rekordnivåutrustning. Som ett resultat nådde vi utmärkelsen, som bevisade att vi är de bästa i Europa inom digital transformation, och vi är stolta. " Han talade i formen.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser