Kayseri YHT och Logistics Center-projekt bör startas omedelbart

Investeringar i Kayseri Yht och Logistics Center-projekt bör inledas så snart som möjligt.
Investeringar i Kayseri Yht och Logistics Center-projekt bör inledas så snart som möjligt.

Kayseris industrikammare (KAYSO) November ordinarie församlingsmöte hölls över videokonferenssystemet. Mötet, som hölls med deltagande av SGK: s provinsdirektör Hacı Ali Hasgül och biträdande chef för skattekontoret Şahin Demirci, deltog av medlemmar i rådet, medlemmar i yrkeskommittén, disciplinråd och hög rådgivande nämnd.


Under sammanträdets inledningsanförande sade KAYSO: s församlingspresident Abidin Özkaya att även om det har skett en delvis återhämtning i ekonomin fortsätter osäkerheten i utbud och efterfrågan inom alla sektorer att öka som ett resultat av de ökande fallen de senaste dagarna, och sade att de stängda utländska marknaderna kan påverka alla sektorer negativt under första kvartalet 2021. Turkiets tillverkningsbas och leveranscenter uppgav att i en fördelaktig position när det gäller att vara Özkaya, sa de att de såg en positiv återspegling av dessa fördelar med att vara försiktiga.

Özkaya sa att ”anställda som är ineffektiva eller som inte är fast beslutna att arbeta i företag orsakar lediga anställningar och kostnader för företagen. Denna situation påverkar dynamiken i vår privata sektor negativt. Jag tycker att det borde finnas några sträckor i detta avseende. Dessutom måste vi vara uppmärksamma på EU: s efterlevnadskriterier i affärsärenden som lämnas in mot företag. Dessa långvariga rättegångar kan ibland avskräcka vår investering. "Våra investerare bör banas väg utan att glömma att produktion och industrialisering är en internationell makt."

Mehmet Büyüksimitci, styrelseordförande för Kayseris industrikammare (KAYSO), som tog ordet för att hålla sitt tal, informerade rådets medlemmar om hans hälsostatus. Borgmästare Büyüksimitci förklarade att testet han hade förra veckan var positivt, ”Mitt test var positivt men jag har inga symtom. Vi försöker driva vår verksamhet hemifrån på ett hälsosamt sätt. Det är bra att varna våra anställda och släktingar lite mer om detta virus, vilket påverkar alla aspekter av våra liv negativt. Eftersom många människor som inte visar några symtom och inte känner behov av att göra tester kan gå runt oss. Med tanke på detta måste vi absolut vara uppmärksamma på reglerna för mask, avstånd och rengöring, säger han.

Borgmästare Büyüksimitci, minister för nationellt försvar Hulusi Akar, transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu och TOBB-president Rifat Hisarcıklıoğlu, med deltagande av borgmästare Büyüksimitci, Kayseris flygplats nya terminalbyggnad och Anafartalar - City Hospital - YHT Station Rail System Line för dem som bidrog till vår stad. Han tackade.

Borgmästare Büyüksimitci sade att hans förväntningar om höghastighetståg- och logistikcentret fortsätter: ”Även om vår minister nämnde betydelsen av transportnät i sitt tal, använde han inga tydliga uttryck i dessa frågor. För att ta vår Kayseri, som exporterar 2,5 miljarder dollar per år, ger ett seriöst bidrag till bruttonationalprodukten och har uppnått framgångshistorier i Anatolien med en befolkning på 1 miljon 400 tusen kommer vi definitivt att investera i höghastighetståg och logistikcenter under denna period. bör startas först ”sa han.

Som i hela världen upplevde Büyüksimitc betydande ökningar. Påpekade att antalet fall i Turkiet sa; ”Medan den andra vågen spred sig kraftigt över hela världen, började länder, särskilt Europa, karantän och stängning igen med omfattande åtgärder. En rad åtgärder tillkännagavs av vår president i vårt land. Förutom de åtgärder som vidtas inom ramen för kampen mot Covid-19, tycker vi att det är mycket viktigt att utesluta produktions- och tillverkningsanläggningar, särskilt för fortsatt produktion. Eftersom vi tror att vårt land kan nå sina mål snabbt bara genom produktion. Vi kommer att fortsätta att leva med pandemin ett tag. Vi som industriister kommer att fortsätta att producera, anställa och exportera genom att helt följa pandemireglerna.

President Büyüksimitci uppgav att de anser uttalandena från vår president Herr Recep Tayyip Erdoğan som mycket värdefulla från och med det senaste gruppmötet och sade ”Vi bryr oss särskilt om uttalanden från vår president, med fokus på en ny stabilitet, tillväxt och sysselsättning. Vi kommer att stå vid vår stats- och ekonomiförvaltning i alla steg som ska vidtas i denna riktning. Förhoppningsvis kommer Turkiet att återta en snabb tillväxt med ett nytt team och en ny strategi. Tillit och stabilitet är mycket viktigt för att öka investeringar, produktion och sysselsättning. Jag tror att om våra industri- och affärsmän kan se sin väg kommer vi att uppnå en stabil tillväxtmiljö på kort tid. Vi som näringsliv är redo att göra vår del i detta avseende, sade han.

President Büyüksimitci konstaterade att marknaderna reagerade positivt på centralbankens beslut att höja räntorna, och sade att detta steg är en indikation på att en ny era har börjat och att de tror att nödvändiga steg kommer att vidtas konsekvent för att säkerställa fullt förtroende på kort sikt.

KaySO: s president Büyüksimitci gav information om exportuppgifterna och uppgav att exporten i september ökade med 17 procent jämfört med föregående månad och att denna ökning var cirka 243 procent jämfört med samma månad föregående år. Büyüksimitci uppgav att Kayseri hamnar på 13: e plats i den allmänna exportrankingen bland provinser under de första nio månaderna, och på andra plats inom export av möbler och elektriska apparater och tillägger att de kommer att ha passerat förra året som Kayseri i export från och med den 10: e månaden.

Att ta provinsdirektören för SSI Haji Ali Hasgul och skatteförvaltningens vice ordförande Sahin Demirci gav Turkiet parlamentet antaget av 7256 Nej. Vissa vissa lagar med fordringar och konfigurering. Ändring av informationen till parlamentsledamöterna om antagen.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser