Intensiv Coronavirusinspektion kommer att vara ensam fram till måndag

Intensiv koronaviruskontroll kommer att ske fram till måndag
Intensiv koronaviruskontroll kommer att ske fram till måndag

Inrikesministeriet meddelade att under fyra dagar kommer intensiva inspektioner att genomföras för de platser där medborgarna är trångt, inklusive marknadsplatser, kollektivtrafikfordon och köpcentra.


Inrikesministeriet skickade en cirkulär om Covid-81-inspektioner till 19 provinsstyrelser. I cirkuläret stod det att under den kontrollerade sociala livstiden inom ramen för bekämpning av koronavirusepidemin är överensstämmelse med de åtgärder som bestämts för alla affärsområden och bostadsområden samt regler för rengöring, mask och avstånd av stor betydelse när det gäller framgång i kampen mot epidemin.

I cirkuläret, som har anförts att mina granskningar med hög synlighet i samordningen av guvernörer / distriktsguvernörer har bidragit väsentligt till kampen mot epidemin, inkluderades följande information angående inspektioner som ska genomföras i fyra dagar:

1. Under samordning av guvernörer och distriktsguvernörer i alla provinser och distrikt mellan 26-27-28-29 november 2020; Förstärkta inspektioner kommer att göras för platser där medborgare finns i stort antal, särskilt marknadsplatser, kollektivtrafikfordon och köpcentra.

2. Kollektivtrafikfordon kontrolleras en efter en i inspektionen av kollektivtrafikfordon. Särskild tonvikt kommer att läggas på begränsning av passagerarkapacitet, inlämning av HES-kod, skyldighet att bära mask och vidta nödvändiga hygien- / rengöringsåtgärder i transportfordon.

3. Marknadschefen kommer att bestämmas av relevanta lokala myndigheter, separat för varje marknadsplats, och delas omedelbart med guvernörs- / distriktsguvernörsskapen.

4. Kommunikationen och samordningen av marknadscheferna, som kommer att ansvara för de åtgärder som ska vidtas för att bekämpa epidemin och för att de fastställda reglerna följs, kommer att säkerställas effektivt.

5. Vid inspektioner för köpcentra kommer tonvikten att läggas på att följa begränsningarna för antalet personer som kan vara i köpcentret samtidigt och arbetstid.

6. Vid inspektion av köpcentra, inom ramen för cirkuläret som tidigare skickats till provinserna, kommer underhållet av köpcentrets luftkonditionerings- och filtreringssystem och om filterbytena görs regelbundet att inspekteras.

Samordningen mellan lokala myndigheter, allmänna brottsbekämpande myndigheter, offentliga institutioner och organisationer, byn / grannskapets mukhtars och professionella kammare kommer att göras av guvernörerna och distriktsguvernörerna, och den nödvändiga planeringen kommer att göras och genomförandet kommer inte att vara föremål för några problem.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser