Turk Bayraklı Ingripande på handelsfartyget är olagligt

Det strider mot lagen i Europeiska unionens stora operationscenter
Det strider mot lagen i Europeiska unionens stora operationscenter

Adil Karaismailoğlu, transport- och infrastrukturminister, kom till Tekirdağ idag för att göra en serie besök och undersökningar. Först och främst Karaismailoğlu, som besökte National Maritime Safety and Emergency Response Center UDEM, i sitt tal här, med instruktioner från Europeiska unionens Irini Operation Center, Bayraklı Han fördömde ingripandet på ett handelsfartyg och sa att det inte hade någon lag.

"Instruktionen från Europeiska unionens Eirene Operation Center strider mot lagen"


Ett turkiskt krigsfartyg seglade i internationella vatten söndagen den 22 november med instruktioner från Europeiska unionens Irini Operation Center. Bayraklı ett kommersiellt fartyg till intervention som påminner om ministrarna Karaismailoğlu, "Detta är inte flaggstatens ingripande i att försöka få samtycke från vår välmenande regering utan Turkiets samtycke strider mot internationell lag. Hittills har inga konkreta bevis presenterats som avslöjar misstänkta, och i uttalandena från Europeiska unionen har det angetts att fartygets rutt är en anledning till misstanke. Detta är en oacceptabel motivering. Villkoren är säkra för dig att ingripa i ett fartyg i internationell rätt, sade han.

"Alla relevanta institutioner i vårt land ger nödvändiga svar i samordning"

Minister Karaismailoğlu sa, ”Detta ingripande, där frihetsfartyget för handelsfartyg ignorerades, var inte bara en handling som skulle störa sjöfarten. De behandlade våra sjömän som brottslingar och samlade dem i ett rum och utsattes för fysiskt ingripande i en stil som inte överensstämde med internationell lag. "Alla relevanta institutioner i vårt land reagerar i samordning på detta steg, vilket utgör ett allvarligt hot mot hållbarheten för sjöfarten."

"Mängden sjötransport i vår utrikeshandel ökade från 57 miljarder dollar till 222.1 miljarder dollar"

Minister Karaismailoğlu tillkännagav också tillväxtsiffrorna i sjövägar mellan 2003-2019. Karaismailoğlu sa, ”Antalet våra varv ökade från 37 till 83. Mängden sjötransporter i vår utrikeshandel ökade från 57 miljarder dollar till 222.1 miljarder dollar, och de utrikeshandelstransporter som realiserades med sjövägen ökade från 149 miljoner ton till 353 miljoner ton. "Antalet passagerare som transporteras på cabotagelinjer ökade från 99.8 miljoner till 150.3 miljoner, och antalet fordon som transporterades på cabotagelinjer ökade från 6.2 miljoner till 13.4 miljoner."

"UDEM utrustades med 2020 miljoner lira av utrustning och material år 10"

Minister Karaismailoğlu betonade att UDEM är landets samordningscentrum och hjärna i svaret på havsföroreningar. UDEM har utrustats med utrustning och material för att ingripa i föroreningar orsakade av olja och andra skadliga ämnen på 2020 miljoner lira 10, vilket har ökat dess stridskapacitet mot eventuell förorening i haven. "sa.

Minister Karaismailoğlu, efter UDEM-besöket; Han besökte National Storage Center, Training and Test Pool. Karaismailoğlu kommer att delta i den första scenens öppningsceremoni på Hayrabolu-Tekirdağ Road kl. 14.00:1 och hans besök fortsätter under dagen.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser