Utöka historikens supportlinje för HEPP-kod inom kollektivtrafik i Eskişehir

I Eskisehir har en utökad supportlinje anlänt för kontokoden i kollektivtrafiken
I Eskisehir har en utökad supportlinje anlänt för kontokoden i kollektivtrafiken

Meddelandet om att HES-koden kommer att bli obligatorisk för spårvagnar och bussar från och med den 20 november till följd av det ökande antalet fall, meddelade Metropolitan Municipality att perioden har förlängts till 5 december så att medborgarna inte lider. Metropolitans kommuntjänstemän uppgav att stödpunkter inte kommer att tjäna efter den 20 november och att medborgarna kan ringa ALO 23 under arbetstiden från och med den 153 november och få stöd för att matcha Hes-koden.


Medborgare i Eskişehir, som i varje stad före Hes-kodperioden inom kollektivtrafik, vilket är en av de åtgärder som vidtas för att förhindra spridning av viruset och kommer att börja i alla städer, definierar Hes-koder för deras Eskart. Metropolitan kommunen, som stoppade försäljningen av Esbilet den 5 november och påminde medborgarna om att Hes Code-perioden kommer att börja den 20 november, meddelade att perioden förlängdes till 5 december, särskilt för att förhindra de klagomål som kan uppstå på grund av KPSS i helgen. Med tanke på att de som inte gör Eskart-matchning efter den 5 december inte kan använda kollektivtrafik, uppgav myndigheterna att alla medborgare borde gå på kollektivtrafik med sin personliga Eskartı för att minimera risken för epidemi i kollektivtrafiken.

Om att 11 stödpunkter tjänar för medborgare som inte kan utföra online-matchning, men dessa poäng kommer inte att fungera efter den 20 november för att förhindra kontakt, uppgav tjänstemännen att medborgarna kan få stöd för matchning genom ALO 23 under arbetstiden från och med den 153 november.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser