Hygienmobilisering i kommersiell taxi och minibuss i Bursa

Hygienmobilisering i kommersiella taxibilar och minibussar i Bursa
Hygienmobilisering i kommersiella taxibilar och minibussar i Bursa

Bursa Metropolitan Municipality inledde en hygienkampanj i alla kommersiella taxibilar och minibussar i samarbete med Chaufförskammaren, med koronavirusfallen på väg upp igen.


Turkiet såväl som hela världen samlades för att genomföra ytterligare åtgärder för att öka antalet koronavirus, gav tyngd åt Bursa Metropolitan Municipality, särskilt desinficeringsarbete. Sprutlag som är anslutna till Bursa Metropolitan Municipality Health Affairs Department utförde desinfektionsarbete i kollektivtrafikfordon efter hälsoinstitutioner, som var den mest lämpliga miljön för spridningen av viruset, särskilt i centrum och distrikt, med både positiva fall och medborgare som kom för testning. Medan regelbundna desinfektionsarbeten utfördes i buss, tunnelbana, spårvagn och BUDO inom Burulas kropp desinficerades den här gången kommersiella taxibilar och minibussar en efter en i samarbete med förarkammaren.

Alla kommersiella taxibilar och minibussar som kom framför Zafer taxistation bakom Metropolitan kommuns servicebyggnad sprutades med stor försiktighet. Det uppgavs att detta desinfektionsarbete kommer att upprepas under vissa perioder.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser