Helgarrangemang för kollektivtrafik i Kocaeli

Helgarrangemang för kollektivtrafik i Kocaeli
Helgarrangemang för kollektivtrafik i Kocaeli

Enligt beslutet numrerat 2020-123 från Kocaeli Provincial General Hygiene Board, vidtogs nya åtgärder i hela Kocaeli. Åldersgrupper som får förbjudas att gå ut i linje med de vidtagna åtgärderna kommer inte att kunna använda kollektivtrafik.

KAN INTE TA OFFENTLIGT TRANSPORT UNDER FÖRBJUDNA TIMMAR


Nya åtgärder vidtogs i Kocaeli med beslutet numrerat 2020-123 från Kocaeli Provincial General Hygiene Board. I linje med de åtgärder som vidtagits har Kocaeli Metropolitan kommuns transportavdelning gjort ett nytt arrangemang. Åldersgrupper, som är förbjudna att gå ut med den föreskrivna förordningen, kommer inte att kunna använda kollektivtrafik under förbudstiden.

DE SOM HAR ETT ARBETSDOKUMENT ANVÄNDER FORDONEN

Medborgare från 65 år och äldre kommer att kunna gå ut på gatorna mellan 10.00 och 13.00 under dagen och medborgare under 20 år (födda 01.01.2001 och senare) mellan 13.00 och 16.00 under dagen (som skickar in ett arbets- / SGK-dokument etc. dokument som visar deras arbetsplatser och deras sjukdomar. (utom anställda) kommer medborgare i de angivna åldersgrupperna att kunna använda kollektivtrafik på grund av begränsningen av att gå ut på gatorna inom ramen för dessa regler.

ÖPPETTIDAR ORGANISERADE FÖR MEDARBETARE

Utgångsförbudet börjar lördag 21 november 2020 kl 20.00 på kvällen. Lördag 21 november 2020, då utegångsförbudet börjar, efter klockan 20.00 på kvällen, kommer det att vara den första veckan av ansökan och kommer att arbeta i systemet med maximal överensstämmelse med avgångstiderna för att tillhandahålla kollektivtrafiktjänster för de passagerare som arbetar i produktions-, tillverknings- och försörjningskedjor.

YTTERLIGARE TID FÖR PROVET

I utegångsansökan som börjar efter 22:2020 söndagen den 20.00 november 22 blir det första veckan av ansökan och för att tillhandahålla kollektivtrafiktjänster till de passagerare som arbetar i produktions-, tillverknings- och försörjningskedjorna, kommer arbetstiden i systemet att arbetas med maximal efterlevnad. KPSS Secondary Education Exam 2020 hålls söndagen den 10.15 november 2020 kl 07.45 i hela provinsen. Förutom de befintliga resorna kommer 08.30 ytterligare flygningar att göras för att examensassistenter ska vara i examensbyggnaderna kl. 22 på morgonsessionerna och kl. XNUMX för kandidaterna.

De kommer att fortsätta sin resa

200, 250, 250G och 700 linjer som betjänas av TransportationPark kommer att fungera enligt de aktuella flygtimmarna i systemet. Akçaray kommer att göra sina flygningar efter 21 november 2020 lördagskväll kl. 20.30 och söndag kväll, 22 november 2020 kl. 20.30 på 30 minuter. Sjötransportflyg kommer att genomföras lördag 21 november 2020 och söndag 22 november 2020 enligt tidtabellen i systemet.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser