Halkbank förvärvade Covid-19 Secure Service Certificate

Halkbank blev ägare till det covidsäkra servicecertifikatet
Halkbank blev ägare till det covidsäkra servicecertifikatet

Genom att ge ett stort bidrag till ekonomisk stabilitet med det ekonomiska stöd som det ger företag och enskilda kunder under pandemiprocessen tog Halkbank ytterligare ett starkt steg i kampen mot Covid-19.


Halkbank intygar att de tillämpar höga skyddsstandarder som ett resultat av studierna som utförs med hänvisning till direktiven från det turkiska hälsovårdsministeriet och Världshälsoorganisationen. Banken slutförde framgångsrikt de inspektioner som utfördes av Turkish Standards Institute (TSE) i huvudkontorets byggnader och förvärvade Covid-19 Safe Service Certificate.

Halkbanks chef Osman Arslan sade att de syftar till att skydda bankens 82-åriga servicekvalitet genom att bekämpa riskerna som hotar folkhälsan.

”Vi har utfört ett beslutsamt arbete sedan de första dagarna av pandemin för att minimera risken för överföring av Covid-19-viruset. Vi har utvecklat mycket strikta åtgärder baserade på riktlinjerna från vårt hälsoministerium och Världshälsoorganisationen. Det gjorde oss glada att de arbeten vi utförde för att både våra anställda och våra besökare skulle känna sig säkrare i huvudkontorets servicebyggnader förde Safe Service Certificate till vår bank. Namnet Halkbank har säkert identifierats på alla områden sedan dess grundades. Vår bank kommer att fortsätta med banbrytande arbete för alla institutioner i kampen mot epidemin, med samma beslutsamhet. "

TSE utförde detaljerade kontroller

Halkbanks studier baserade på riktlinjerna från hälsoministeriet och Världshälsoorganisationen granskades av TSE. Tillräckligheten av fysiska åtgärder som TSE vidtagit för åtgärder mot Covid-19-virus vid ingång och utgång av byggnader, matplatser, kök, handfat, servicebilar, mötesrum, kontor, hissar, gemensamma utrymmen, ventilations- och luftkonditioneringssystem. Granskningar gjordes för en sund hantering av Covid-19-utbrottet, isolering av fall och möjliga fall, informering av de anställda och utvärdering av de psykologiska effekterna av pandemin. Eftersom det fastställdes att de erforderliga kvalifikationerna var uppfyllda hade banken rätt att få TSE-Covid 19 Safe Service Certificate.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser