Ytterligare ett köpcentrumbibliotek från ministeriet för kultur och turism

Ett annat köpcentrumbibliotek från ministeriet för kultur och turism
Ett annat köpcentrumbibliotek från ministeriet för kultur och turism

Ministeriet för kultur och turism kommer att träffa Turkiets fjärde läser galleribiblioteket.


Akyaka Park Shopping Center Library, som öppnas av kultur- och turistminister Mehmet Nuri Ersoy, kommer att tas i bruk i Ümraniye, Istanbul.

Öppningen av Akyaka Park Shopping Center Library, som blir det 4: e biblioteket i köpcentra efter Nata Vega Outlet Shopping Center i Ankara, Subayevleri Vega Shopping Mall och Vega Outlet Shopping Mall Libraries i Eskişehir, öppnas den 21 november kl 13.30:XNUMX.

Ministeriet kommer att bidra till kulturlivet genom att föra bibliotek till alla medborgare, särskilt barn och ungdomar, i slutet av 2020. I syfte att ytterligare öka antalet bibliotek i köpcentra fortsätter ministeriet också sina förhandlingar med 8 köpcentrumshantering.

Akyaka Park Shopping Center Library i Ümraniye, Istanbul, som kommer att vara värd för litterära och konstnärliga evenemang, samtal, autografer, musikföreställningar och workshops, kommer att servera 252 tusen verk på ett område på 5 kvadratmeter. Böcker som lånats från galleribiblioteket för att stödja läsvanor kan returneras till ett annat köpcentrumsbibliotek.

Köpcentrum uppfyller deras sociala ansvar

Ministeriet för kultur och turism fortsätter att arbeta för att sprida läskulturen över hela landet med över 20 miljoner böcker och 57 bibliotek, varav 264 är mobila.

Ministeriet genomför också viktiga projekt med uppdraget att överföra kulturarv till kommande generationer, få dem att anta, utöka tillgången till information, samla in och bevara kulturella och intellektuella produkter och sätta dem i samhällets tjänst.

Kultur- och turismministeriet, som har börjat nå många olika områden med sina flygplats-, station- och köpcentrumbibliotek förutom klassiska biblioteksutrymmen, syftar till att uppmuntra livslångt lärande och att skapa en läskultur och öka läshastigheten, liksom det sociala ansvaret för köpcentra i detta avseende. ger dem möjlighet att uppfylla.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser