Ekrem İmamoğlu's Call to Close for Istanbul

Ekrem imamogls uppmaning att stänga för istanbul
Ekrem imamogls uppmaning att stänga för istanbul

IMM-president Ekrem İmamoğlu öppnade den andra etappen av Ataköy Advanced Biological Wastewater Treatment Plant, som kommer att betjäna sju distrikt. Tala vid totalt sju distrikt i avloppsreningsverket, som kommer att servera mottagningsceremonin İmamoğlu, sade händelserna i Istanbul för 2 procent av Covidien-19-fallen i Turkiet. Imamoglu understryker nödvändigheten av en 50-2-veckors stängning i Istanbul baserat på uppgifter från Världshälsoorganisationen, ”Tyvärr har Covid-3-processen nått mycket allvarliga dimensioner i vårt land och i Istanbul. Ingen bör kunna ignorera eller höra om det! "Om vi ​​tillkännager mindre data än 19 ​​miljoner människor än Belgien, borde världen prata om denna framgång, eller de verkliga uppgifterna ska avslöjas."


Ekrem İmamoğlu, borgmästare i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), öppnade en avancerad biologisk reningsanläggning som kommer att minska koldioxidutsläppen genom att samla in och släppa ut avloppsvattnet i staden. Vid ceremonin som hölls för öppnandet av andra etappen av Ataköy Advanced Biological Wastewater Treatment Plant i Bakırköy; Förutom IMM: s president Ekrem İmamoğlu, İSKİs chefschef Raif Mermutlu, IMM: s generalsekreterare Can Akın Cağlar, borgmästarens rådgivare Murat Ongun, Bakırköy borgmästare Bülent Kerimoğlu, CHP: s deputerade Emine Gülizar Emecan och Sezgin Tanrıkulu och många IMM-byråer var närvarande.

I samband med ceremonin sa Ekrem İmamoğlu att miljö- och vattenpolitiken är mycket värdefull för Istanbul. Om att det är ett gyllene horn som besöks av delfiner och fisk igen, särskilt med de senaste steg som tagits, sa İmamoğlu, "Med de färdiga arbetena i Kurbağlıdere kommer det att förvandlas till en region där en underbar bit av natur möter vårt Istanbul med miljölayouten och parkerna är mycket mer kvalificerade. Vi upplevde alla tillsammans hur lukten gav en trevlig utsikt med fisken ”.

VI STÖDER RÄTTA INVESTERINGAR

İmamoğlu sa att de kommer att stödja de investeringar de anser vara rätta, men; Han förklarade att de var emot de investeringar som de ansåg vara felaktiga, med följande meningar:

”Naturligtvis kommer vi att arbeta med de rätta investeringar som İSKİ har gjort från det förflutna till nuet och kommer att fortsätta göra det och för att systemet ska fungera bra. Men vi är också emot en investering som är fel eller den skada den kommer att skapa med den plats som den beskrivs och de felaktigt utformade investeringarna. I den bemärkelsen har vi i den behandlingsanläggning som vi tror kommer att orsaka stor förstörelse vid Gyllene Hornets strand, vilket kommer att hota Gyllene Hornets liv och som vi avbrutit, faktiskt gjort rätt beslut, med de gröna fältinvesteringarna som görs i närheten av Gyllene hornet och förskönningen av Gyllene hornet. Jag skulle vilja dela med dig av hur bra vi fattade beslutet när det gäller miljö. Vi kommer att visa det mycket snart på ett mer slående sätt. Eftersom den ekonomiska aspekten av verksamheten är en annan sida. "

VI ÄR MOT KANAL ISTANBUL

Imamoğlu sa att de prioriterar att inte skada Istanbuls kultur och natur i de projekt de genomför i hela staden. ”Dessa investeringar från İSKİ berör alla delar av İSKİ, från avloppsvattenhantering till dricksvattenhantering utan att störa miljöordningen. Jag skulle vilja dela med oss ​​igen om att vi är helt emot processer som kommer att eliminera och slösa bort miljön som Kanal Istanbul, och att vi kämpar för denna kamp på högsta nivå. Vi är en regering som har kommit hit för att skydda Istanbuls folk, för att skydda Istanbuls natur, andlighet, liv och historiska tillgångar. Med andra ord är vi inte en regering som böjer sig åt höger eller fel. Att respektera sanningen; Men vi är en regering som står fast mot fel och skyddar våra 20 miljoner invånares intressen i Istanbul och till och med ansvarar för att säkra Istanbuls framtid. Jag vill att detta inte ska glömmas bort. "Vi har nyligen sett hur de som säger ja till allt och de som underkastar sig allt gör många problem och problem i vårt land till ett stort problem", sa han.

GE-LE-MEZ, SÖKER INGEN SE PENGENS ALLVARIGHET!

Tillägget att pandemiprocessen inte är en process som kan definieras med enbart mask och avstånd, sade İmamoğlu, ”Tyvärr har Covid-19-processen nått mycket allvarliga dimensioner i vårt land och i Istanbul. Ingen ska vara i stånd att ignorera eller höra om det! Varje individ är också ansvarig, varje individ måste ändra sitt liv med ansvar. Chefer som vi har en skyldighet att säga sanningen och inte hindra att vidta försiktighetsåtgärder med de mest korrekta metoderna, sade han.

VI HAR EN UTFÖRANDE AV PROCESS I ISTANBUL

Enligt uppgifter från hälsoministeriet; Påminner om att 50 procent av patienterna ses i Istanbul, fortsatte İmamoğlu sitt tal enligt följande:

”Vi upplever en verkligt utom kontrollprocess i Istanbul. Jag har också upplevt detta. Vi ser det, och alla här är medvetna om att detta inte är detsamma som det var i mars, april och maj. För, i vår omedelbara omgivning blir cirkeln smalare och vi ser alla bli sjuka. Vi befinner oss i epidemins sjunde månad. Med detta ökande antal varje dag upplever vi alla att det finns en densitet på sjukhus och att vissa sjukhus har svårigheter när det gäller antalet patientbäddar. Anledningen till att jag säger att vi lever detta är; Vi som chefer upplever detta när vi lyssnar på alla typer av krav och problem hos människor runt omkring oss. Hela vägen till problem med att hitta. ”

OFFENTLIGT representerar inte siffrorna

Imamoğlu sa att alla borde ta ansvar i miljöer som kräver mobilisering som epidemier, "Vi måste arbeta tillsammans med ett gemensamt sinne." İmamoğlu fortsatte enligt följande:

”Jag förstår uppenbarligen inte vad det innebär i kampen mot epidemin att förklara färre antal än europeiska länder med en befolkning mindre än Istanbul. Jag har inte kunnat förstå denna inställning hos vissa tjänstemän som har bidragit till intrycket att samhället betyder "du talar inte sanningen" i detta nummer. Om vi ​​befinner oss i en mycket bättre situation än vissa länder med en befolkning på inte ens mer än 10 miljoner, som ett land på 83 miljoner, bör världen komma att undersöka det, applådera oss, och vi bör förklara det för hela världen för mänsklighetens räkning. Om dessa förklaringar inte är korrekta kan jag inte räkna ut en fördel. Om det finns en lösare, förklara det och jag kommer att applådera. Tänk på det, om antalet fall eller dödsfall i oss är 11-2 gånger mindre även i Belgien med 3 miljoner människor, låt oss verkligen lära hela världen på mänsklighetens vägnar. Men om det finns ett misstag i uttalandena är det inte meningsfullt, och i den meningen måste jag understryka att det inte är rätt att vilseleda vår nation med falsk information. "

VI INrättade VETENSKAPSRÅDGIVANDE STYRELSEN

Imamoğlu sa att de har inrättat Science Advisory Board för att vägledas korrekt i att agera med förnuft och vetenskap sedan mars, ”Vi tog alltid de idéer de lade fram och lade dem till vår praxis. Jag måste tala för Istanbul. Om hälften av arbetet sker i Istanbul, om vi bara kan garantera processen med de frågor som fastställts av Världshälsoorganisationen, har jag skyldigheten att dela alla sanningar med alla våra medborgare och tjänstemän i denna mening, sade han.

DEN VETENSKAPLIGA KOMMITTÉEN FÖRESLAGTE OSS ATT STÄNGA I 2-3 VECKOR

Genom att understryka att villkoren för stängning och öppnande av Världshälsoorganisationen är säkra och att detta har blivit ett måste att träna i Istanbul fortsatte İmamoğlu sina ord enligt följande:

”Världshälsoorganisationen har två öppningskriterier. Den första i minst 14 dagar är denna; Antalet tester kommer att öka i minst 14 dagar, men antalet fall kommer också att minska så att det blir en öppning. Senare; Antalet dödsfall kommer att minska i minst 14 dagar och sjukvårdspersonalens sjukdom kommer att minska så att det kommer att öppnas. Detta säger Världshälsoorganisationen. Speciellt när vi tittar på de aktuella uppgifterna i vårt Istanbul, när vi lägger dessa två kriterier framför oss, är villkoren för en nedläggning definitivt uppenbar; väldigt klart. Jag måste dela detta med alla myndigheter, alla Istanbuls härifrån. För att minska epidemins hastighet och för att kontrollera denna period radikalt, särskilt för att minska epidemin, och särskilt för att kontrollera denna period på ett radikalt sätt, ett starkt spårningssystem, nämligen filektion och Härmed föreslår han oss att en kontrollerad öppningsperiod måste inledas, den vetenskapliga kommittén som vi inrättade i Metropolitan Municipality. Så jag uttrycker det igen. De föreslår en 2-3 veckors stängning och sedan en stark uppföljning, en kontrollerad öppningsperiod med en filmperiod till vårt Istanbul. För det, låt oss säga detta. Låt oss än en gång understryka att våra uppgifter ligger långt före april-maj. Om detta kommer att skapa en möjlighet att minska föroreningen med en stängning av 2-3 veckor och för att säkerställa kontroll särskilt igen, om vetenskapen säger att nedläggningen kommer att avslöja en sådan förbättring för Istanbul, inte att motstå detta, särskilt utvärderingen av de behöriga styrelserna i vår stat, de värdefulla tjänstemännen i regeringen och detta Låt oss betona att vi måste agera mycket snabbt i den här frågan. "

Vi måste ladda ner antalet fall och dödsfall

Turkiet är ett starkt land och säger att det drog ner antalet fall och dödsfall med 2-3 veckor utanför İmamoğlu, "dvs 2-3 veckors offer vi måste minska antalet dödsfall och antalet patienter som klättrar som en väg ner. Vi är inte i en period fram till sommaren april - maj. Vi är i början av en period som leder till en kallare tid. Vi är i november. Därför, när jag lyssnar på forskare, läkare och läkare och när jag får förutsägelser, måste jag göra denna varning, sade han.

DET VIKTIGASTA SPÅRSYSTEMET är ISTANBULKART

İmamoğlu sa att det viktigaste spårningssystemet när människor går ut under pandemiprocessen är İstanbulkart, som har miljontals användare, och därför, även om de begärde patientdata, fick de inte denna information. İmamoğlu fortsatte enligt följande:

”Ge oss patientdata så kommer vi att blockera İstanbulkart-användare genom denna patientdata. När patienten kommer på bussen och använder busskortet kommer alarmet att aktiveras, varna och vi kommer att initiera nödvändiga procedurer om medborgaren. Antingen fick vi inte en enda patientdata. Jag kunde inte förstå detta. Jag har aldrig träffat någon regeringstjänsteman som tyckte att denna begäran var orättfärdig. Fru vi har rätt, varför ger du oss inte patientdata. Jag kunde inte förstå. Så det är gjort; Vi skickar antalet passagerare som går ombord på oss, det kommer att följas efter att ha kommit på. Yahu sjuk, vad kommer att hända om du följer fordonen efter att du har gått in i fordonen, vad kommer att hända om du hittar honom efter att ha smittats, vad kommer att hända om du inte gör det? Vi måste korrigera sådana orimliga felaktigheter. "

DE ANNONCERADE DÖDSNUMMERNA SAMLAR INTE MED VARA ANDRA

Imamoglu sa att "fakta om Istanbul inte delas och att de siffror som anges inte stämmer överens med varandra." Jag förstår inte varför vi inte säger denna sanning, varför vi inte delar den. " Han betonade att den delade informationen borde vara korrekt och avslutade İmamoğlu sina ord enligt följande:

"Idag, med sina anteckningar om oss hälsoinstitutioner i Istanbul," smittsamma sjukdomar "som han skickade döden tittar vi på våra siffror, jag talar särskilt för den senaste veckan, mer än femtio av antalet dödsfall som just beskrivits för Turkiet i Istanbul. Det är tydligt. Med andra ord, om det finns en giltig situation beträffande förklaringen av detta nummer på detta sätt eller en falsk information som hälsoinstitutionerna kommer till oss till direktoratet för kyrkogårdar, låt oss gå och se sanningen. Vi kommer att bli lyckliga. Så om färre människor dör än pandemin, skulle jag vara glad. Av den anledningen vet jag att det är en plikt att dela dessa sanningar med våra medborgare, och samtidigt som jag står på kontoret som ansvarar för att förklara att vi måste ta nödvändiga åtgärder på allvar baserat på dessa sanningar och fakta, för att minska och normalisera våra liv och våra liv. "

RAİF MERMUTLU: "ETT KONSTRUKTIONSKRAV FÖR TVÅ STEG HAR KOMMAT"

Tala inför Ekrem İmamoğlu, İSKİ General Manager Raif Mermutlu uppgav att de arbetar med stadens ökande vattenbehov och delade information om anläggningen, vars första fas öppnades 2010. Mermutlu sa, ”Med Ataköy 1-anläggningen samlas och behandlas avloppsvatten från cirka 1 miljon 400 tusen invånare från distrikten Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Başakşehir, Küçükçekmece och Sultangazi i Istanbul. På grund av den ökande befolkningen i Istanbul var det dock nödvändigt att bygga anläggningens andra nivå. Med anläggningen i andra etappen kommer vår totala kapacitet att öka med 2 tusen kubikmeter och uppgå till totalt 2 tusen kubikmeter ”.

Det kommer att tjäna sju distrikt 

Med genomförandet av projektet kommer anläggningen att täcka alla distrikt Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Başakşehir, Küçükçekmece, Sultangazi och Esenler, tjäna 7 distrikt.

Inom ramen för arbetet läggs den nuvarande flödeshastigheten till anläggningen med en kapacitet på 360.000 m3 / dag. En andra etappsanläggning med en kapacitet på 240.000 3 m2 / dag byggdes, vilket ökade den totala kapaciteten till 600.000 3 m2 / dag. Anläggningen med den slutliga kapaciteten kommer att tjäna cirka 400 miljoner XNUMX tusen motsvarande befolkning och kvaliteten på behandlingsanläggningen har ökats med de revideringar som gjorts i den befintliga anläggningen.

Dessutom används avloppsvattnet som återvinns genom konstruktionen av en MBR Processed Wastewater Recycling Facility med en kapacitet på 20.000 3 mXNUMX / dag som landskapsbevattning och hushållsvatten för anläggningen.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser