EKPSS Lot-applikationer startade

Ekpss-hastighetsansökningar startade
Ekpss-hastighetsansökningar startade

Ansökningar om handikappundersökningar för offentlig personal (EKPSS) har börjat för att placeringar ska göras genom lottning.


Ansökningar om EKPSS-dragningen avslutas den 30 november 2020. Handikappade kandidater som är utexaminerade från Kuraya, Primary School, Secondary School, Primary Education och Special Education Business Application Center (School) eller som kan examen från dessa skolor från och med tidsfristen kommer att kunna ansöka.

Dokumentet före godkännande och åtagande om åtagande kommer att utarbetas av provinsdirektoraten

Kandidatens namn, efternamn, funktionshindringsgruppen som anges i läkarstyrelsens rapport för funktionshindrade, kandidatens TR-identitetsnummer och typ av placering kommer att fyllas i av provinsdirektoraten för ministeriet för familj, arbete och sociala tjänster. Kandidater kommer att ansöka till ÖSYM ansökningscenter med detta dokument inom ansökningsdagarna.

Eftersom "Vuxenutbildningsprestation på andra nivå" som ges till dem som deltar i läskunnighetsprogram som organiseras av direktoraten för det offentliga utbildningscentret som arbetar under ministeriet för nationell utbildning anses motsvara de första fem klasserna i grundskolan som utbildningsnivå, de funktionshindrade kandidater som har detta certifikat ansöker om att delta i lotteriet. de kan hittas.

Lot ansökningsvillkor

Eftersom lotteregistreringen som gjordes 2018 är giltig i fyra år kan kandidater som har gått in i 2018-EKPSS eller har ansökt om lotteri kunna ansöka om 2020-EKPSS / Lot om de vill.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser