EGİAD Turkiet Brand of Dimes Welcome

EGIAD ryms säg kalkon märke
EGIAD ryms säg kalkon märke

Att föra samman affärsvärlden med varumärkeskonceptet med de seriella seminarier som det anordnar, vilket leder till att öka och stärka produktens värde genom varumärke EGİAD People Aegean Young Businessmen Association i Turkiets inhemska huvudstad var först värd för det ledande fruktjuice- och dryckemärket av dimes.


DİMESs generaldirektör Ozan Diren och marknadsdirektör Duygu Süleymanoğlu, som uppnådde stor framgång i reklam- och marknadsföringsutmärkelseprogrammen med sina kommunikationsinsatser som använder olika discipliner tillsammans, delade varumärkets framgång och varumärkesprocesser med unga affärsmän.

Branding Series Meetings, ett av de viktigaste projekten under 15: e perioden, är värd för många nya idéer genom att vara värd för framstående namn inom sektorerna och experttalare. Har haft många varumärkesmöten hittills EGİADsamlade Dimes, ett av de viktigaste turkiska varumärkena, som uppnådde stor framgång i export av drycker och snabba konsumentvaror med sina medlemmar vid online-mötet.

Att hålla mötet inledande EGİAD Mustafa Aslan, styrelsens ordförande, sade att branding är minst lika viktigt som dessa siffror i de dagar då företag diskuterar vinst-, omsättnings- och exportvärden och sade: ”Ett av de viktigaste problemen i vårt land, särskilt när det gäller värdeskapande, är att branding-aktiviteter inte kan bli en allmän förståelse. En av de viktigaste orsakerna till detta är att företag tycker att branding och branding handlar om att få patent och skapa en logotyp. För att bli ett varumärke är det nödvändigt att utarbeta en färdplan genom att vara uppmärksam på de element som kommer att fylla varumärket. Påpekar att İzmir har lyckats bli ett varumärke bland städer med sin livskvalitet de senaste åren, sade Aslan, ”Jag tycker det är användbart att betona de företag som arbetar i vår stad för att visa sig genom att agera med detta ansvar. Med den exportdrivna modellen för att säkerställa en hållbar tillväxt i Turkiets ekonomi är varumärket det av yttersta vikt. Pandemiprocessen har också ökat vikten av detta krav. När vi tittar på kärnan i vårt varumärkesrelaterade arbete med ett medlemscenter är det största målet EGİAD "Det är medlemmarnas uppmuntran att skapa ett varumärke som öppnar sig för den internationella marknaden med produkter med högt mervärde och stöder dem konsekvent i denna resa."

Ozan Diren, chef för DİMES, påpekade att företagen är samhällets uppfattning och betonade att företag som kommer ut ur familjens hegemoni kan institutionalisera och bli ett varumärke. ”När företag blir mer kända än familjens rykte uppnår de framgång. Branding kräver differentiering och innovation. "Det är viktigt vad du producerar utifrån dagens behov och krav, och när du inkluderar innovation i detta uppnår du framgång i varumärket."

DİMES marknadschef Duygu Süleymanoğlu delade varumärkesprocessen genom att säga att de agerar med slogan "Look Another Life". På tal om Dimes reklam- och marknadsföringsstrategi med sin grundhistoria betonade Süleymanoğlu att en berättelse om varumärket skulle skapas efter att målgruppen hade bestämts.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser