Disa Otomotiv ökar sin kapacitet med nya investeringar

Disa Otomotiv ökar sin kapacitet med nya investeringar
Disa Otomotiv ökar sin kapacitet med nya investeringar

I biltillverkningens reservdelar tredubblades en av Turkiets viktigaste internationella tillverkare Disa Automotive trots sina pandemier 2020 med en investering på 2.500.000 miljoner euro, ungdomar.


Disa Otomotiv startade växelproduktionen igen med sina nya genombrott 2016, i sin moderna fabrik för att öka produktionskapaciteten och kapaciteten till följd av ökade kundkrav, 2020, 5-axliga samtidiga CNC-bearbetningscentra, automatiserade CNC-svarvar, CNC-bearbetningsmaskiner, CNC-kuggning av växlar. (kollega) fortsatte sina investeringar med CNC-kuggslipning, CNC-kugghjulsknivslipning och spännbänkar, tredimensionell CMM-mätanordning, materialspektralanalys, mikrostrukturanalys, Vickers hårdhetsmätning och magnetiska partikelsprickanordningar. Det totala investeringsbeloppet uppgick till 3 miljoner euro.

Disa Otomotivs vd Koray Kuru uppgav att med de investeringar som gjorts har produktionskapaciteten ökats och maskiner som kommer att skapa högsta möjliga utrustningseffektivitet föredras och sa: ”Med dessa investeringar kan vi nu fullt ut svara på de ökande kundkraven i vår redskapsproduktion under de senaste åren. De maskiner vi investerar i ger de mest exakta bearbetningsmöjligheterna och håller storleksvariationerna i de producerade delarna på ett minimum. På detta sätt är det möjligt för oss att kontinuerligt producera produkter av hög kvalitet. Förutom maskiner är det också mycket viktigt att kunna mäta de produkter vi producerar och att rapportera och godkänna dem som kunderna vill. Av den anledningen har vi anskaffat enheter som kommer att öka vår kompetens i vårt kvalitetslaboratorium och vi har kunnat svara på alla typer av kundkrav om detta ämne. Alla maskiner vi köper innehåller också automatiserade last- och lossningssystem. På detta sätt kan vi producera felfritt med högsta teknik. För att arbeta med ett team som är kompatibelt med denna högteknologi fortsätter våra utbildningar att öka kompetensen hos våra anställda. " och berörde företagets utvecklande kompetenser.

Om att dessa nya investeringar görs baserat på de undertecknade kundkontrakten och att investeringsplaner står på agendan i framtiden med nya projekt som ska bildas, påpekade Koray Kuru den exportorienterade visionen för Disa Otomotiv och sa: ”Speciellt Disa Automotive GmbH, som vi etablerade i Stuttgart, Tyskland i början av 2019. Vi har ökat vår omsättning med cirka 30% varje år under de senaste två åren med de marknadsundersökningar, affärsutvecklingsstudier vi har genomfört och de nya kopplingar vi har skapat. När de nya projekten startar de närmaste två åren kommer vårt produktionstal, kapacitet och sysselsättning att öka ännu mer. Vårt mål är ett hundraprocentigt exportföretag med branschens bästa leveransprestanda; Genom att representera vårt land på bästa möjliga sätt med den produktionserfarenhet och den tekniska infrastruktur som vi har byggt genom åren, för att ytterligare stärka det permanenta samarbetet med våra kunder och fortsätta snabbt med våra aktiviteter för utländsk valuta. utvärderas med orden.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser