Första mötet för att bestämma minimilönen är den 4 december

Det första mötet för att fastställa minimilönen är i intervallet
Det första mötet för att fastställa minimilönen är i intervallet

Zehra Zümrüt Selçuk, minister för familje-, arbets- och socialtjänster, meddelade att kommissionens beslut om minimilön, bestående av arbetare, arbetsgivare och offentliga företrädare, kommer att hålla sitt första möte den 2021 december, inom ramen för de studier om minimilön som fastställs 4.


Zehra Zümrüt Selçuk uppgav att de utbytte åsikter med företrädare för arbetstagare och arbetsgivare för det första mötet i minimilönebestämningskommissionen.

Minister Selçuk sade att vi har beslutat att vår minimilönekommission kommer att hålla sitt första möte den 2021 december för att fastställa minimilönen som kommer att gälla 4, ”Jag önskar att processen från och med nu är fördelaktig för alla segment. I år hoppas jag att minimilönen kommer att bestämmas med samförstånd mellan alla parter.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser