Efter att ha fått ett 4-stjärnigt certifikat för kompetens, fortsätter Doruk att bli ett världsmärke

Det är på väg att bli världens bästa varumärke som fick stjärnkompetenscertifikat i excellens.
Det är på väg att bli världens bästa varumärke som fick stjärnkompetenscertifikat i excellens.

Aylin Tülay Özden, styrelseledamot i Doruk, som genomförde den digitala omvandlingen av mer än 300 fabriker runt om i världen, deltog i den 17: e kvalitetskongressen som hölls den 18-29 november med temat "New Directions-New Horizons". Özden, som deltog i panelen med titeln "Application of the EFQM Model", modererad av KalDers generalsekreterare Sabri Bülbül den 18 november, berättade om fördelarna med modellen, som har en stor plats i Doruks institutionalisering, och skapade en värld med 4 Stars Competency Certificate in EFQM Excellence Model. delade att de kommer att påskynda sina ansträngningar att bli ett varumärke.


Turkiets kvalitetsförening (Kal deras) senast 17-18 november "New Direction-New Horizons" framfördes digitalt med huvudtemat för 29 deltagande i Quality Congress Peak and lift styrelseledamot Aylin Tulay Ozden, kongressen omfattade modererade KalDers generalsekreterare Sabri Mockingbird ' Det ägde rum i panelen med titeln "Implementation of the EFQM Model". På tal om effekterna av modellen i institutionaliseringsarbetet som de har påskyndat de senaste åren betonade Özden att med 4 stjärnor i excellenscertifikat som de fick i år i EFQM Excellence-modellen kommer deras ansträngningar att bli ett världsmärke att öka.

"Vi institutionaliserar efter internationella standarder med EFQM Excellence Model"

Aylin Tülay Özden, som pratade om det snabba institutionaliseringsarbetet från Doruk, som utvecklade en av de första IoT-baserade enheterna i världen som ett teknikföretag för 22 år sedan och insåg den digitala omvandlingen av mer än 300 fabriker världen över, och pratade om den framgång de uppnått med EFQM, Han delade: ”Ett av de viktigaste strategiska ämnena för framtiden i vårt företag är institutionalisering. Idag fortsätter vi vårt institutionaliseringsarbete som vi startade som ett familjeföretag med fasta och självsäkra steg med EFQM. EFQM-modellen vi träffade 2011 visade oss hur viktigt det är att institutionalisera enligt internationella standarder. Som ett företag med 90 procent ingenjörer; Vi utför mjukvaruutveckling, systeminstallation och projektledning i fabriker, och eftersom vi är ett FoU-fokuserat företag fortsätter vi i en process baserad på innovation. Innan vi implementerade EFQM-modellen arbetade våra affärsenheter oberoende av varandra. Med vårt arbete med KalDer integrerade vi alla våra avdelningar från slut till slut. Således kunde vi planera på ett integrerat sätt och hantera förändringar lättare. Samtidigt ökade vår anställd, kund, intressentintresse och företagets effektivitet avsevärt med vår institutions motståndskraft. Vi ökade kommunikationen med våra leverantörer. Samtidigt som vi fortsätter vårt institutionaliseringsarbete systematiskt får vi regelbunden konsultverksamhet från KalDer. Med alla dessa metoder gör vi framsteg genom att skapa solida strukturer som säkerställer vår hållbarhet i våra system. "

"Vi går framåt med förtroende för att få globala varumärken från Turkiet inom teknikområdet"

På tal om effekterna av EFQM-modellen på företagets mål avslutade Aylin Tülay Özden sina ord på följande sätt: ”För att genomföra tillväxt och utveckling på ett regelbundet och systematiskt sätt fortsätter vi att undersöka tillvägagångssätten relaterade till företagsutvecklingsmodeller och implementera dem i enlighet med vår företagskultur. Vi utvecklar vår institution genom att höja vår nivå som ett resultat av de frivilliga utvärderingar vi gör varje år. Poängen vi kommer att få från EFQM har förvandlats till vårt företags mål. Dessa mål har internaliserats av alla i vårt företag och har blivit vår företagskultur idag. I år är vi mycket glada över att få "4 Stars Competency Certificate in Excellence". Internationella kvalitetsstandarder vi tar vårt ordentliga arbete inom teknikområdet som ett resultat av detta dokument från Turkiet. Vårt mål är att öka det globala varumärket, vi kommer att fortsätta att ta ledningen med tillförsikt mot. "


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser