Desinfektionsmobilisering i kollektivtrafik från Izmir Metropolitan!

Desinfektionskampanj i kollektivtrafik från Izmir
Desinfektionskampanj i kollektivtrafik från Izmir

Alla fordon i institutioner och organisationer för kollektivtrafik som är anslutna till Izmir Metropolitan Municipality desinficeras efter varje resa under dagen. Bussar, tunnelbana och spårvagnar och fartyg; Det renas från virus och mikrober med vattenbaserade rengöringsprodukter som inte skadar människors och miljöns hälsa.


På grund av ökningen av koranavirusfall lägger İzmir Metropolitan Municipality, som avbröt all sin verksamhet och stängde sina sociala anläggningar, också stor vikt vid regelbunden desinfektion av kollektivtrafikfordon. Alla bussar sedan mars, då sjukdomen började ses i Turkiet, skepp med tunnelbana och spårvagnar, städades varje gång efter slutet av dagen båda i detalj; fri från virus och bakterier.

Metro-vagnar vid Fahrettin Altay Station; Karşıyaka Spårvagnar desinficeras vid Alaybey Stop och Konak Spårvagnar vid Halkapınar Stop till minsta detalj. ESHOT- och İZULAŞ-bussar och İZDENİZ-fartyg renas också från topp till tå efter varje expedition. I slutet av dagen rengörs och desinficeras alla kollektivtrafikfordon igen. I studierna; Både institutioner och organisationers egen personal och expertpersonal ansluten till İzmir Metropolitan Municipality Department of Environmental Health arbetar.

Soyer: Låt oss följa reglerna

Izmir Metropolitan kommun borgmästare Tunç Soyer uppgav att de är medvetna om vikten av rengöring och desinfektion i kollektivtrafikfordon. Han betonade att de visar stor känslighet i denna fråga. President Soyer sa att ”i kampen mot pandemin har hälso- och sjukvårdspersonal och officiella institutioner såväl som medborgarna ett stort ansvar.” Tyvärr är vi tillbaka till början. Dessutom är den här gången mycket allvarligare. Vi måste alla agera ansvarsfullt. Om det är möjligt, låt oss stanna i våra hem. "De som måste ut måste följa reglerna för masken, sociala avstånd och hygien."

Den här bildspelet kräver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser