ASELSANs National Camera Marks CATS, National SİHA Shoots med MAM-L

Bayraktar tb inhemsk elektrooptisk kamera skjuter med aselsankatter
Bayraktar tb inhemsk elektrooptisk kamera skjuter med aselsankatter

Turkiets nationella teknikgenombrott kastades ytterligare ett viktigt steg i mobiliseringen. Bayraktar TB2 SİHA (Armed Unmanned Aerial Vehicle), som utvecklades nationellt och unikt av Baykar, genomförde framgångsrikt den första testskottet med det elektro-optiska spanings-, övervaknings- och inriktningssystemet CATS utvecklat av Aselsan.

Bayraktar TB2, CATS och MAM-L


Turkiets nationella sihai TB2 Bayraktar, det pågående integrationsarbetet Aselsan CATS elektrooptiska rekognosering, övervakning och inriktningssystem kastade igår undertecknade ett viktigt test. Startar från Baykar Flight and Training Center med MAM-L (Mini Intelligent Ammunition) livlös ammunition som utvecklats av Roketsan på sina vingar, och Bayraktar TB2 avfyrade framgångsrikt med laserinriktning från det nationella kamerasystemet CATS.

Långskott med laserinriktning

MAM-L, som har ett lasersökarhuvud avfyrat från Bayraktar TB2, träffade målet placerat på Target Island i Saros Bay med lasermärkning gjord av CATS på hög höjd och lång räckvidd. Som en del av testflygningarna testades CATS funktioner för att låsa och spåra höghastighetsmål. Det nationella kamerasystemet klarade framgångsrikt alla tester. Det finns också meddelandet "National Technology Move" i CATS användargränssnitt.

Power Union of Aselsan, Baykar och Roketsan!

Baykar tekniska chef Selçuk Bayraktar och Aselsan styrelseordförande och chef Prof. Dr. Haluk Görgün deltog också. Det syftar till att slutföra integrationsstudierna som genomförs med samarbete mellan Aselsan, Baykar och Roketsan, de viktiga företagen i den turkiska försvarsindustrin, på kort tid.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser